„Dažnai būna, kad žodžius sukonstruoju teoriškai-poetiškai. Įsivaizduoju jausmus, įsijaučiu į galimas situacijas ir taip jie gimsta. Tačiau ši daina – visai kitokia. Nereikėjo nieko įsivaizduoti, užteko tik prisiminti ir žodžiai išplaukė savaime“, – sako D. Varnas ir atsisako išduoti, kas gi ta dainos įkvėpėja.

„Nėra prasmės, mes jau nesame kartu, bet, kaip ir parašyta dainoje, aš viską prisimenu. To, kas buvo tarp mūsų, laikas negali pakeisti. Nesvarbu, kad mūsų keliai išsiskyrė, aš visada liksiu dėkingas už tą vasarą“, – sako dainininkas.

Paklaustas, ar nebijo pasirodyti pernelyg sentimentalus, jis gūžteli pečiais, rašoma pranešime spaudai.

„Manau, mes per dažnai linkę slėpti savo jausmus. Droviai vengiame kalbėti apie meilę. O veltui, juk tai – gražiausias jausmas. Linkiu kiekvienam išgyventi bent vieną meilės kupiną vasarą. Juolab, kad ji čia – už lango. Karšta ir nuostabi. Tikiuosi per šiuos kelis jos mėnesius jums nutiks kai kas gražaus, ką galėsite prisiminti“, – sako dainininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)