„Su Justinu esame pažįstami gerą dešimtmetį, dar kai jis grojo tik „Freaks on Floor“ grupėje. Vis prasilenkdavome renginiuose, tuose pačiuose koncertuose. Esame kalbėję, kad reikėtų sukurti kokį bendrą kūrinį ar remiksą, bet vis pritrūkdavo iniciatyvos. Ir pagaliau šiemet susiėmėme,“ – pranešime spaudai pasakoja „Black Water“ narys Mantas Ažondenis.

Pasak jo, naujasis remiksas itin vasariškas.

„Žinote tą ypatingą nuotaiką, kai vasarą iš tvankaus miesto pagaliau leki į pajūrį ar sodybą? Autostradoje, mažame kelyje ar kelte į Kuršių neriją – visai nesvarbu. Širdy kirba tik nuotykių ir visiškos laisvės nuojauta. Taip mes kūrėme Justino „Savęs“ – kodėl remiksui pasirinko būtent šią dainą tikina dueto narys Vaidotas Mikulka.

„Už nugaros palikus visus rūpesčius, link tikrojo savęs. Laisvo ir nevaržomo kaip vaiko, kai žinai, kad netrukus vasarišką kaitrą nuplausi gaiviose jūros bangose, o prieš akis – ilgos ir daug naujų patirčių atnešiančios dienos ir naktys“ – jam antrina „Black Water“ narys Mantas Ažondenis.

Justinas Jarutis, klausydamasis „Black Water“ versijos, teigia mintimis grįžtantis ir į vaikystę. „Black Water” žvilgsnis į „Savęs“ labai vasariškas ir gražinantis į ankstyvus 2000-uosius, kuomet, labai gerai atsimenu, kai dar buvau vaikas lygiai taip ir skambėdavo mūsų vasaros – lengvai, ritmiškai, nerūpestingai, bet su prieskoniu įdomybių,“ – „Black Water“ interpretacija džiaugiasi J. Jarutis.

„Black Water“ kūrinio premjerą galima išgirsti čia:

Originali dainos versija:

Nuo kitos savaitės kūrinį bus galima išgirsti ir „Spotify“, „Deezer“, „Apple Music“ bei kitose muzikos klausymo platformose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)