Klausytojų laukia nuoširdus ir elegantiškas vakaras, kuriame skambės geriausios Ingos Jankauskaitės dainos bei nauji kūriniai. Tačiau svarbiausia – Inga atvira širdimi lauks susitikimo su savo gerbėjais po atviru dangumi, rašoma pranešime spaudai.

„Pasirodo, laimė yra labai konkreti ir gana paprasta – tai galimybė koncertuoti. Nebenoriu kartoti to, kas ir taip akivaizdu, kad pasiilgom, kad visi pavargom. Noriu tik atsidaryt langus ir džiaugtis garsiai – mes susitiksim!“, – džiaugsmo neslepia atlikėja.

Netrukus savo šimtmetį minėsiantis VDU Botanikos sodas – tai tikra gamtos ir ramybės oazė, puikiai tinkanti naujam vasaros festivaliui.

Visi į koncertus susirinkę žiūrovai turės galimybę ne tik mėgautis gera muzika, bet ir pamatyti istorinius Aukštosios Fredos dvaro rūmus, pasigrožėti VDU Botanikos sodo augalų kolekcijomis bei pasivaikščioti įspūdingomis alėjomis, kuriose slepiasi romantiškai tyvuliuojantys senieji tvenkiniai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)