Praėjusią savaitę paskelbus žinią, jog rugpjūčio 28 d. į Raudondvarį sugrįžta festivalis „M.A.M.A. vasara 2021“, šiandien organizatoriai pateikia ir daugiau džiugių žinių, rašoma pranešime spaudai.

Renginio scenoje pasirodys šių metų Lietuvos atstovai didžiausiame Europos muzikos konkurse „Eurovizija“ grupė „The Roop“, viena ryškiausių šalies scenos divų, jausmingoji atlikėją Jazzu. Taip pat scenoje bus galima išvysti sparčiai populiarėjančią matematinio roko grupę „jautì“, vieną energingiausių scenos atlikėjų, kuris savo koncertus paverčia įsimenamais vakarėliais – Vidą Bareikį, daugybės hitų savininkę, jaunosios kartos atlikėją Jessica Shy, į savo koncertus minias jautrių asmenybių suburiančią atlikėją Gabrielę Vilkickytę bei vieną populiariausių šalies elektroninės muzikos atlikėjų Jovani.

Pasak visų atlikėjų, pasirodymai festivalyje „M.A.M.A. vasara“ yra įsimintina vasaros uždarymo šventė, kurioje gera koncertuoti didelei miniai muzikos gerbėjų, bet ir susitikti su daugybe scenos kolegų.

Jazzu teigimu, tai bus geriausias vasaros uždarymas, kuriame nuskambės ir ne vienas naujas dainininkės kūrinys.

„Širdyje labai gera, kad grįžta scenos, koncertai, menas ir kultūra. Pristatysime ir porą naujų dainų iš būsimojo albumo, kurį jau pradėjau įrašinėti. Būsime su visa grupe bei daugybe kitų atlikėjų, tad tai bus geriausias vasaros uždarymas. Labai laukiu šio gyvo mūsų susitikimo festivalyje!“, – kviesdama į festivalį džiaugėsi Jazzu.

Jazzu – „Nusiplauni rankas“:

Geltonąją bangą šiais metais sukėlusi grupė „The Roop“, festivalyje pasirodys pirmąjį kartą, tad džiaugiasi ir tikina, kad surengs tikrą diskoteką Raudondvaryje.

„Džiaugiamės, kad galėsime pasirodyti šioje unikalioje vietoje. Dar kartą padėkosime net už keturias muzikos apdovanojimų „M.A.M.A.“ statulėles bei surengsime tikrą diskoteką, kurioje visi pasijus „on fire“!“, – tikino grupės „The Roop“ lyderis Vaidotas Valiukevičius.

„The Roop“ – „Discoteque“:

Ne vieną kartą šiame renginyje pasirodęs energingasis Vidas Bareikis teigia, jog tai tampa tradicija, be kurios neįsivaizduoja vasaros.

„Džiaugiuosi, kad pasirodymas „M.A.M.A. vasara“ festivalyje jau tampa tradicija. Tradicija griausmingai užbaigti vasarą, susitikti su daugybe atlikėjų vienoje scenoje ir minia muzikos gerbėjų. Pažadu, kad ir šiais metais užkursime tikrą vakarėlį šiame, tikriausiai, didžiausiame pastarojo meto renginyje“, – džiaugiasi Vidas Bareikis.

Vidas Bareikis – „Aš nepamesiu savo dainos“:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)