„Pagaliau po ilgos tylos mes garsiai grįžtame. Jaudulio daug, bet noro dar daugiau. Pirmasis mūsų koncertas vyks labai gražioje Šiaulių vietoje. Laukia labai geras ir audringas vakaras“ – pranešime spaudai sakė Egidijus Dragūnas.

Pirmąjį koncertą po ilgos pertraukos grupė SEL surengs Šiauliuose ir tam pasirinkta išskirtinė vieta - Chaimo Frenkelio vila, apsupta gražios gamtos, žydinčių gėlių ir fontanų.

Egidijus Dragūnas, paklaustas, kuo Šiaulių publiką bus nustebinta šįkart, juokdamasis teigė: „Pasakysiu jau legendine fraze tapusius savo žodžius - bus daug garso ir šviesų. O jei rimtai, koncertas bus ypatingas dar ir tuo, kad Šiaulių publika pirmoji gyvai išgirs naujausias SEL dainas“.

Neseniai grupė kartu su atlikėju Soliariu gerbėjus nustebino net dviem naujais kūriniais „Tik Tok“ ir „Skrandu“, kūriniai pateko į radijo stočių topus, o YouTube platformoje buvo perklausytos milijonus kartų. Likus vos kelioms dienoms iki SEL koncerto Šiauliuose, Egidijus Dargūnas atskleidė, jog drauge su juo scenoje penktadienį pasirodys ir Soliaris.

Žmonės, kurie lankosi grupės SEL koncertuose žino, kad šių renginių kokybė prilygsta geriausių pasaulio atlikėjų pasirodymams, visuomet stebina aukščiausia garso kokybe, įspūdinga scena, apšvietimu ir specialiaisiais efektais. E. Dragūnas žada, kad šis koncertas taip pat bus aukščiausios kokybės, o taip pat atvykusių lauks ir daugiau malonių staigmenų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)