„Labai retais atvejais galiu papasakoti dainos sukūrimo istoriją, nes dažniausiai tai tiesiog sunkiai žodžiu nusakomas procesas, tačiau šį kartą džiaugiuosi, galėdamas su klausytojais pasidalinti kūrybine virtuve“, – pranešime spaudai surimtėjęs teigia atlikėjas.

„Kiekvienais metais praktiškai paskutinę savaitę susigriebiu, jog turiu deklaruoti pajamas Valstybinėje mokesčių inspekcijoje (VMI), ir kiekvienais metais iškyla kažkokių klausimų, kuriuos įmanoma išspręsti tik skambučiu į informacijos centrą. Turiu įtarimą, kad ne aš vienas atidėlioju šią procedūrą kiek įmanoma ilgiau, nes sujungimo su operatoriumi teko laukti apie valandą“, – pasakoja muzikantas.

„O belaukdamas išganingojo atsiliepimo, buvau priverstas klausytis laukimo muzikos, tos, kuri turėtų nuraminti ir paguosti, tačiau išėjo priešingai – su kiekviena minute ji ėmė įkyrėti vis labiau. Bet po keliasdešimtos minutės manyje įvyko kažkoks lūžis, galbūt persitvarkė smegenų ląstelės, o gal pasiekiau nušvitimą, tačiau ta trijų natų melodija man ėmė taip patikti, jog jos pagrindu parašiau dainą „Gražus“, – atvirauja Gytis.

Pasak atlikėjo, dainos žodžius įkvėpė pažįstamų bei draugų jau ne vienus metus kartojamas juokas, jog jis yra gražesnė brolio komiko Pauliaus Ambrazevičiaus versija.

Dainos klipas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)