Daina „Friends“ bei jos vaizdo klipas – tai pirmasis Monique ir įrašų kompanijos „Warner Music Baltics“ bendradarbiavimo vaisius, kurį padėjo įgyvendinti režisierius Simas Lindešis ir operatorius Rokas Šydeikis. Kūrinys turėtų gerokai nustebinti dainininkės gerbėjus, nes, kaip sako pati atlikėja, šio naujo ir jai neįprasto skambesio drauge su mylimuoju, garsiu muzikos kūrėju bei prodiuseriu Pauliumi Vaicekausku-plucando, jiedu ieškojo pusantrų metų.

„Sukūrę šią dainą, padėjome į stalčių ir planavome niekam niekada nerodyti, tačiau įrašų kompanijos atstovams būtent ji pasirodė verčiausia premjeros, todėl ėmėmės ir vaizdo klipo. Galų gale, rezultatas toks, kad tikrai negėda su juo peržengti Lietuvos ribas“, – intriguoja Monique.

Specialiam „Friends“ pristatymui laidoje „Delfi premjera“ buvo pasirinkta vieta su įspūdingais Vilniaus vaizdais – viešbučio „Neringa“ stogas-terasa. Čia buvo filmuojamas interviu, o po jo, nusileidus saulei, Monique surengė ir gyvą pasirodymą su grupe.

„Labai įnirtingai su komanda ieškojome ypatingos lokacijos gyvam „Friends“ pasirodymui. Tikslas buvo ne tik gražus vaizdas, bet ir siunčiama žinutė: muzika bei gyvenimas be sienų – daug įdomesni! Beje, žiūrovai pristatymo metu sulauks ir siurprizo – drauge su Pauliumi Vaicekausku-plucando bei būgnininku Sindre Skeie, padedant tobulu garsu pasirūpinusiai kompanijai „Mano Disco“, man pavyko išpildyti ir vieną savo svajonių. Kol kas išduosiu tik tiek, jog ta mano svajonė iš tiesų rožinės spalvos“, – paslaptingai šypsosi Monique.

Visa tai bus galima pamatyti ir išgirsti jau šį penktadienį 9:30 val. „Delfi“ portale, o kol kas kviečiame pažvelgti į išskirtinės laidos „Delfi premjera“ filmavimo užkulisius! Video iš jų - straipsnio viršuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)