„Praėjusios vasaros sezonas „Palūšės Valtinėje“ buvo išties pilnas įspūdžių ir mes neketiname sustoti!“, - kalba „Palūšės Valtinės“ šeimininkas, festivalių „Bliuzo naktys“ ir „Galapagai“ prodiuseris - Algirdas Barniškis-Blėka, rašoma pranešime spaudai.

Jis pasakoja, kad šį sezoną, šį įspūdingą gamtos kampelį kvies atrasti vėl ir vėl iš naujo. „Tikiu, kad poilsiaujančius Ignalinos rajone vėl stebinsime net tik skirtinga, kokybiška muzikine programa, atsinaujinančiu maisto meniu, bet jau dabar galiu pasakyti, kad pagaliau į mūsų organizuojamus koncertus atvykusiems žmonėms iš toliau galėsime pasiūlyti ir nakvynės vietas, mūsų kartu su partneriais kuriamoje „Palūšės kopoje“, - džiaugiasi Blėka.

Tautvydas Paulius Augustinas Augustinas – „Baltojo Kiro“ koncertą čia surengs jau trečiąjį kartą. Kasmet čia vasaros sezono atidarymui atvykstantis atlikėjas teigia, kad Palūšė yra beprotiškai graži vieta su ypatinga gamta ir ežeru, kuriame ne kartą teko plaukioti.

Prieš koncertus Lūšių ežero pramogomis dažnai pasimėgaujantis atlikėjas kviečia susitikti ir šį šeštadienį. „Palūšės Valtinė turi labai nestandartinį koncertinį „vaibą“, visada smagu čia groti. Būtinai susitikime!“,- sako Tautvydas.

Prieš kelerius metus Ignalinos rajone esančioje Lūšių ežero pakrantėje, festivalio „Galapagai“ organizatoriai pakvietė į atnaujintos erdvės „Palūšės Valtinės“ atidarymą. Iki tol buvusiame valčių pastate įsikūrė ne tik Lietuvos ir užsienio keliautojus džiuginanti maitinimo vieta, tačiau būtent čia ant Lūšių ežero buvo pastatyta ir muzikos scena, kuri veikia kiekvieną vasaros savaitgalį, kviesdama į žymiausių Lietuvos atlikėjų koncertus.

2020 metų vasarą linguojančioje scenoje ant vandens pasirodymus surengė The ROOP, Jazzu, Vidas Bareikis, Humoro klubas, Mantas Bendžius, Gabrielė Vilkickytė, Alina Orlova, Freestarz, įspūdingai buvo paminėta Mindaugo karūnavimo diena, kuomet ant Lūšių ežero buvo ištiesta rekordinė 15 metrų ilgio Lietuvos vėliava, vasaros įkarštyje buvo surengtos ir savadarbių plaukimo objektų varžybos. Čia atvykę poilsiautojai galėjo mėgautis ne tik kultūrine, muzikine programa, tačiau ir vandens pramogomis su valtimis, irklentėmis ar pasiplaukiojimais, čia pat pakrantėje esančiais ir kitais pramoginiais laivais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)