Į šį albumą pateko ir tokios Angelou gerbėjams gerai žinomos dainos kaip „A Lyga“ ir „OPIA“, rašoma pranešime spaudai.

„Albume stengėmės apjungti įvairiapuses emocijas ir nuotaikas, buvau įkvėpta skirtingų jausmų ir patirčių. Tikiuosi, jog kūriniuose kažką atrasti galėtų įvairus klausytojas. Suprantu, jog savita kiekvieno kūrinio ar teksto eilutės interpretacija yra labai gražu“, – teigė Angelou.

Angelou - A Lyga:

Atlikėja pasakoja, kad albumą pradėjo rašyti prieš metus, prasidėjus pirmajam karantinui. Anot jos, šis laikotarpis buvo kaip niekad kupinas kūrybinių procesų, susitelkimo į šį projektą. Netrūko ir naujų patirčių: iki šiol anglų kalba dainas kūrusi Angelou debiutinį albumą parašė gimtaja lietuvių kalba.

„Reikėjo laiko atrasti ir suprasti, kaip ir ką tiksliai norėčiau pasakyti, kaip muzikine kalba tai perteikti kūryboje. Supratau, jog rašant lietuviškai atsiranda daugiau aiškumo mintyse ir emocijose. Viskas pateikiama kur kas ryškesnėmis spalvomis“, – sakė dainininkė.

Angelou neslepia, kad albumo kūrimo procesą palengvino ir prodiuserių Free Finga ir Vitalijaus Puzyriovo-Vaiperio palaikymas.

„Labai daug iš jų išmokau, per šiuos metus geriau pažinome vienas kitą. Jie taip pat stipriai prisidėjo ne tik prie muzikinės, bet ir vizualinės albumo pusės ir to įgyvendinimo. Esu labai dėkinga ir džiaugiuosi, būdama kartu vienoje komandoje“, – kalbėjo Angelou.

Angelou - OPIA:

Prieš kiek daugiau nei savaitę muzikos klausymosi platformose pasirodęs albumas „FAZĖ“ pasaulį taip pat išvys ir fiziniu formatu – vinilo plokštelėje. Nuo šiandien kiekvienas norintis ją gali užsisakyti tinklalapyje autostrada.works.

Pasirinkti būtent tokį formatą dainininkei padėjo nostalgijos jausmas. „Mano tėtis namie turi ne vieną tūkstantį plokštelių, tad nuo mažens namai buvo pilni patefono muzikos garsų. Dėl to klausantis albumų per grotuvą jaučiu, kad tai priduoda muzikai papildomos, sunkiai apibūdinamos gyvybės“, – sakė ji.

Angelou

Dabar Angelou teigia nekantraujanti sulaukti dienos, kai „FAZĘ“ jos muzikos gerbėjai galės išgirsti ne tik namuose. Atlikėja jau ruošiasi albumo koncertiniam turui, kuriame naujos dainos bus atliekamos kartu su gyva grupe.

„Albumas „FAZĖ” gyvai skambės nepaprastai galingai – gyvi instrumentai papildys elektroninius garsus ir dar labiau atrakins dainų energiją. Angelou scenoje visada prikausto dėmesį užburiančiais judesiais ir šou elementais, tačiau šįkart sieksime koncertinę patirtį pakelti į naujas aukštumas – su dar negirdėtomis dainų versijomis ir scenografiniais sprendimais kursime vientisą pasirodymo patirtį, kurią klausytojai tikrai įvertins”, - nusiteikti artėjantiems Angelou koncertams kviečia atlikėjos kūrybinės komandos „Autostrada“ atstovai. Tikslios Angelou pasirodymų datos bus atskleistos jau netrukus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)