Grupės nariai Rokas Petrauskas ir Šarūnas Gedvilas yra aktoriai, kuriuos galima išvysti tiek teatro scenoje, tiek televizijos serialuose. Rokas prieš kelias savaites tapo projekto „Muzikinė kaukė“ nugalėtoju, reguliariai atlieka vaidmenis „Areimos“, „Domino“, „Budrugana Lietuva“ teatrų spektakliuose, yra aplankęs didžiuosius Kinijos, Prancūzijos ir Škotijos teatrų festivalius. Šarūnas Kultūros ministerijos apdovanotas premija už edukacinius projektus, dirba „Raudonos nosys gydytojai klounai“, vaidina Vilniaus teatre „Lėlė“, „Domino“, „Budrugana Lietuva“, „Pradžia“ teatruose, rašoma pranešime spaudai.

Visgi muzika atlikėjų gyvenime tiek pat svarbi, kiek ir aktorystė, todėl šiandien ryte grupė pristatė savo trečiąjį albumą pavadinimu „Comeback“, kurį lydi to paties pavadinimo daina su vaizdo klipu.

Albumą prodiusavo Faustas Venckus, kurio kūriniai itin daug dėmesio sulaukė šių metų Eurovizijos atrankoje. Jis taip pat dirba su Jazzu, Giedre Kilčiauskiene, Jurijum Veklenko ir daugeliu kitų atlikėjų

Naujasis albumas šiandien pasirodė tik skaitmeniniu formatu muzikos platinimo platformose. „Sakoma, kad trečias kartas nemeluoja. Po labai didelės tylos pauzės, pagaliau, išleidžiam, savo trečią albumą, kuris yra duoklė reivui, tūsui, maištui, laisvei. Jeigu ankščiau, viską kūrėme per humoro prizmę, tai šįkart atsisukom į savo vidų: įvairios patirtys, skausmai, neįgyvendintos svajonės, meilės - visa tai sugrūsta į naują albumą. Aišku yra dainų, kurios yra tiesiog tūsas, ir nereikia ten ieškoti prasmių, jų visada reikia žmonėms, ir mes jų duosim. Albumas buvo kuriamas beveik du metus, todėl nekantraujam jį pristatyi klausytojams ir gyvai. Be žiūrovų Neteisėtai Padaryti jau beveik penktus metus, todėl norim su jais susitikti, ir nusitūsint iki tol kol raumenys nebeatlaikys!” – pasakoja Rokas.

Naujo albumo pristatymo koncertai vyks Vilniuje ir Kaune birželio 30–liepos 1 dienomis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją