„Dienos ir taip buvo tapusios per daug niūros, kad galėtume sau leisti kurti liūdnas dainas. Taigi kūrėme apie tai, ko tuo metu labiausiai ilgėjomės – vėl saujoj telpančio pasaulio, bebaimio rytojaus, nesibaigiančių susitikimų su draugais ir mylimaisiais.

Buvo primirštas tas laikas, kai dieną naktį skamba muzika, kai iki paryčių linksminiesi su būriu draugų, o prašvitus – susikibusi už rankų grįžti namo. Vaizdo klipe sau leidome tiesiog džiaugtis paprastais dalykais – šiltu vasarišku vėju, pirmais saulės spinduliais ir galimybe pagaliau prisiglausti prie draugių“, – kalbėjo žodžius dainai parašiusi Akvilė.

Su dainos kūrybine komanda atlikėjos dirba ne pirmą kartą – kartu su Kasparu Meginiu ir Edgaru Žaltausku „Queens of Roses“ yra išleidusios singlus „Tik tada“ ir „Dėl tavęs gimiau“. „Kasparas su Edgaru yra išskirtinai talentingi kūrėjai.

Mes daug metų pažįstami, taigi jie neblogai žino kiekvienos iš mūsų privalumus ir trūkumus. Nors dirbti su grupe yra didelis iššūkis, bet panašu, kad „Hitų kepyklai“ su juo pavyksta visai neblogai susitvarkyti. Ir šįkart visi daug diskutavome, ieškojome geriausio dainos skambesio praleisdami ne vieną dieną studijoje, o jį radę drąsiai šovėme šampaną, nes žinom, kad klausytoją pasieks pati geriausia dainos versija“, – džiaugėsi Giedrė.

Dainos „Nakties negana“ vaizdo klipą merginos kartu su „Gruvi Media“ bei kinematografu Vilmantu Grubiu filmavo Kuršių Nerijoje. Pasipuošusios dizainerės MAS 924 ekstravagantiškais kostiumais merginos džiaugėsi vasariška oru ir įspūdingu kraštovaizdžiu. Gamtos apsupty, pasak atlikėjų, lengviau pajusti kasdienybės lengvumą ir pabėgti nuo visų rūpesčių.

„Planuodamos muzikinio klipo filmavimą nekūrėme jokių scenarijų, norėjom tiesiog pasimėgauti laiku ir pasidaryti sau šventę. Nors filmavimo datą dėl lietuviško pavasario ypatumų koreguoti teko tris kartus, laukti tikrai buvo verta. Dienos negadino nei nuo aukštakulnių nuvargusios kojos, nei kopose užklupusi smėlio audra, nei policijos pareigūnų įspėjimai dėl žingsniavimo pagrindiniu keliu. Mūsų tikslas buvo kad filmavimas netaptų darbu, o mūsų emocijos nebūtų suvaidinos. Kartu su komanda tai pavyko puikiai įgyvendinti ir dabar galime džiaugtis rezultatu”, – apie filmavimo užkulisius prisiminė Monika.

Grupė „Queens of Roses” kviečia jau dabar išgirsti ir įvertinti jų naująjį kūrinį „Nakties negana”.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)