Kūrinys iš būsimo albumo nukelia į 90-uosius, kur daug ir paties atlikėjo prisiminimų, rašoma pranešime spaudai.

„Dainos kūrybos procese kūrinys neturėjo istorijos, tačiau su kiekvienu klausimu ši daina nukeldavo mane į laikus, kai matydavau mamos geriausią draugę paauglio akimis: palaidi plaukai, aukštakulniai, ilgos blakstienos, išskirtinis juokas ir raudonas lūpdažis. Jaučiausi lyg stebėdamas Holivudo žvaigždę ir šis vaizdas man dar ilgai asocijavosi su moters idealu“, – šypsosi atlikėjas.

Naujausią Donato Montvydo kūrinį galite išgirsti čia:

Šis kūrinys yra iš būsimo, jau penktojo, solinio dainininko albumo. Jis jau įrašytas, o šiuo metu atliekami paskutiniai leidybos darbai.

„Šio albumo labiausiai laukiantys galės mėgautis klausydami jo vinilinėje plokštelėje“, – intriguoja Donatas.

Dar neišleidus albumo didelės sėkmės sulaukę kūriniai „17“ ir „Kol vakaras ilgas“ YouTube platformoje jau peržiūrėti beveik 8 milijonus kartų, o kai kurie nauji kūriniai bus atlikti pirmą kartą artėjančiuose vasaros koncertuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)