„Bande Role“ komanda neslepia, kad šį sykį norėjosi pabėgti nuo įprastai pilko rajono daugiabučių fono. Spalvų labui, Rolandas nepabūgo padauginti geltonos, patys filmavimai vyko bene žaliausioje Lietuvos vietoje – golfo aikštyne, o visa komanda grižo namo raudonai įdegusi labiau, nei iš Turkijos. Klipe taip pat galite išvysti skrajojantį Rolandą, mikrofoną – bananą ir žmones besivaikančias
braškes – milžines.

„Bande Role“ randa įkvėpimo net ir labiausiai neįkvepiančiais metais, todėl neišvengiamai planuose – ne tik naujos dainos ir vaizdo klipai, bet ir grupės vardinė atributika.

Be to, „Bande Role“ žino, kad spaudos pranešimo tekstą reikia išnaudoti protingai ir pozityviai, todėl kūrybinė grupė linki visiems geriausios vasaros savo gyvenimuose, daug juoko, saulės ir gerų draugų kompanijos: kas dieną, visą dieną!

Naujasis vasaros himnas ir jo vaizdo klipas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)