Žymioji danė sugrįžo

Ryški ir stilinga danų pop muzikos žvaigždė MØ grįžta su trenksmu. Sugrįžimo singlas „Live to Survive“ yra bendro darbo su Caroline Ailin ir SG Lewisu – abu kūrėjai dirbo su itin gerai vertinama atlikėja Dua Lipa – rezultatas.

Kaliforniečių rokerių naujiena – dar vienas saldainis akims

Kaliforniečių „half alive“ vaizdo klipai visuomet džiugina savo šmaikščia ir nuotaikinga choreografija. Grupės nariai ne tik gerai valdo gitaras, bet ir savo kūną. Dar jie puikiai jaučia vienas kitą. Tai tik dar kartą įrodo naujausio jų singlo „Time 2“ vaizdo klipas. O kiek anksčiau – jų kitas darbo vaisius „What‘s Wrong“.

Viena laukiamiausių metų dainų jau turi ir vaizdą

Bendrą darbą pristačiusi naujos kartos trijulė – didžėjus ir prodiuseris iš Kosovo Regard, šių metų pop muzikos sensacija iš Kanados Tate McRae ir australų žvaigždė Troye Sivan – kiek uždelsė su klipu šiai dainai, tačiau pagaliau jis čia! Kaip ir šių muzikantų kūryba, taip ir pats vaizdo klipas atspindi šių laikų aktualijas.

„Tokio Hotel“ perdainavo legendinę dainą

Kadaise jaunimo kultu tapusi vokiečių poproko grupė „Tokio Hotel“ grįžta gerokai pasikeitę. „Behind Blue Eyes“ yra jau antrasis grupės singlas kartu su VIZE (pirmasis vadinasi „White Lies“). Šįkart tai – legendinės „The Who“ 1971 metų dainos perdirbinys, kurią 2003-aisiais vėl išpopuliarino roko grupė „Limp Bizkit“, o dabar šios dainos kelionę tęsia „Tokio Hotel“.

Lietuvio ir visame pasaulyje garsaus reperio tandemas

Dynoro singlas „In My Mind“ tapo vienu ryškiausių 2018 metų hitų. Vien „Spotify“ platformoje jis turi daugiau nei 1 milijardą perklausų. Įdomu, kaip seksis naujajam lietuvio singlui „Monsters“? Juk šiam kūriniui jėgas jis apjungė su kita pasauline žvaigžde – pandemijos metu sparčiai išpopuliarėjusiu dvidešimtmečiu reperiu 24kGoldn.

Dar viena to paties muzikos dievaičio naujiena šią savaitę

Šią savaitę pasirodė ir kitas Z kartos muzikos dievaičio 24kGoldn singlas – „Company“. Šįkart duete su populiariuoju amerikiečių reperiu Future. „Company“ yra įtrauktas į debiutinį 24kGoldn albumą „El Dorado“, kuris pasirodė dar šiemet. Singlą, be abejonės, lydi ir egzotiškas vaizdo klipas.

DJ Khaled ir toliau džiugina spalvomis ir gera nuotaika

Palestiniečių kilmės prodiuseris, DJ Khaled neseniai išleido 12-ąjį albumą pavadinimu „Khaled Khaled“, kuriame skamba daugybės muzikos žvaigždžių balsai. Vienas po kito pristatomi ir brangūs bei nuotaikingi vaizdo klipai toms dainoms. Šią savaitę pasirodė DJ Khaled ir reperio Post Malone bei šių metų „Grammy“ laimėtojos Meghan Thee Stallion šviežiena „I Did It“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)