Šiuo kūriniu Niko gerbėjams siunčia žinutę apie kasdienius įvykius, kurie įneša į mūsų kasdienybę naujų patirčių, potyrių ir pažinčių. Dainos „Airbnb“ žinutė bus atpažįstama ne tik jaunosios kartos atlikėjo gerbėjams, bet ir tiems, kuriems primins apie praeities nuotykius, rašoma pranešime spaudai.

„Šis kūrinys yra apie daugumai gerai pažįstamus vienos dienos nuotykius ir žaidimus, kurie veda link jų. Kiekvienas jaunas žmogus praeina tokį tarpsnį, kai nori viską išbandyti, visur būti ir dalyvauti, susipažinti su naujais žmonėmis. Manau, kad šio kūrinio tekstas ir mintis bus tikrai atpažįstama bei artima daliai mano klausytojų bei bendraamžių ir ne tik,“ - sako atlikėjas.

Vaizdo klipas buvo filmuojamas karantino metu, bet laikantis visų saugumo reikalavimų. Taip pat filmuojant muzikinį klipą komanda buvo uždaryta vieno iš prekybos centrų daugiaaukštėje automobilių stovėjimo aikštelėje. Ši situacija taip pat yra įamžinta ir muzikiniame klipe.

„Pabaigus filmavimus, ant vieno iš prekybos centrų stogo, stovėjimo aikštelėje, leidomės žemyn ir pamatėme kaip mūsų visos mašinos stovi vienoje eilėje. Išlipome iš automobilio pasiklausti kas įvyko, pasirodo, kad aikštelės apsauga nenorėjo mūsų išleisti, kadangi galvojo, jog mes tiesiog ten stovim ir pažeidžiam karantino reikalavimus. Jie norėjo mums iškviesti policijos pareigūnus, bet jie geranoriškai mus išklausė, paaiškinome situaciją ir buvome išleisti,“ - pasakojo Niko Barisas.

Jis neslepia, kad artimiausiu metu gerbėjus nudžiugins ir naujais kūriniais, ir planuojamomis kolaboracijomis su žymiais Lietuvos atlikėjais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)