Atlikėjas pranešime spaudai pasakoja, kad nors karantino metu buvo sunku be gyvų susitikimų su klausytojais, jis nemažai laiko atrado kūrybai: „Surengiau kelias kūrybines stovyklas, mokiausi groti gitara, nemažai skaičiau ir turėjau laiko apmąstyti gyvenimą. Tad buvo nemažai laiko pasireikšti kūrybiniams klodams, taip ir gimė ši daina“.

Kūrybinį toną ir mintis dainai pasufleravo karantino emocijos: „Šiuo laiku daug mąsčiau apie gyvenimą, praeitį, klaidas, apie tai, koks žmogus norėčiau būti ir tapti. Manau, mums visiems šis laikotarpis atnešė pasikeitimų, o daugiausia – vidinių. Tikiu, kad tapome sąmoningesni arba norėčiau tikėti, kad to siekiame“, – sakė V. Baumila.

„Vaizdo ekranizacija vyko tikrai įdomioje lokacijoje – smėlio karjere. Mano kompanionas – jaunasis režisierius Benas Ąžuolas Šarka. Rezultatas – tikrai natūralus vaizdo klipas, kurio pagrindiniai akcentai - smėlis, dulkės ir motociklas“, – dainos vaizdo ekranizacijos užkulisius prisiminė V. Baumila.

Atlikėjo gyvas šio singlo debiutas ir kitos muzikinės premjeros atidarys vasaros koncertų sezoną ir suskambės birželio 2 d. „Vasaros terasoje“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)