Visgi Lietuvos žiūrovams iš mūsų šalyje vykusių televizinių projektų gerai žinoma ir publikos mylima dainininkė tą patį vakarą gerbėjams spėjo pristatyti ir visiškai naują savo kūrinį „I'm the Woman“. Ketvirtadienį vakare įvyko ir Roterdame sukurto šios dainos vaizdo klipo su žodžiais premjera, rašoma pranešime spaudai.

Kūrinys „I'm the Woman“ plėtoja tą pačią temą apie stiprias moteris kaip ir šių metų Samantos Tinos „Eurovizijos“ konkursinė daina „The Moon is Rising“ bei jos pernykštis „eurovizinis“ hitas „Still Breathing“.

„Kadangi jau esu Roterdame, kodėl neišleidus naujos dainos tą patį vakarą kaip ir mano pasirodymas „Eurovizijoje“, – pasakojo Samanta. „Juk mano naujas kūrinys „I'm the Woman“ kalba apie tuos pačius dalykus – moterų stiprybę ir galią!”

Naujas Latvijos žvaigždės singlas buvo sukurtas 2020 metais toje pačioje dainų stovykloje, kurioje gimė ir jos šių metų konkursinis kūrinys „The Moon is Rising“, ir netgi turėjo realius šansus pakeisti šią dainą „Eurovizijos“ dainų konkurse Roterdame.

Šioje Samantai skirtoje ir Latvijos muzikos asociacijos „Latvian Music Export“ surengtoje stovykloje būrys muzikos kūrėjų kelias dienas kūrė ir įrašinėjo dainų demo versijas. Visų autorių tikslas buvo vienas – sukurti Samantai Tinai stiprų Roterdame 2021 metais vyksiančio „Eurovizijos“ konkurso kūrinį.

Nors galiausiai konkursui ji pasirinko būtent dainą „The Moon is Rising“, kūrinys „I'm the Woman“ jos sudarytame dainų reitinge pateko į mylimiausių trejetuką. Šią dainą Samantai sukūrė stovykloje taip pat dalyvavę Latvijos prodiuseriai Arnis Račinskis ir Jānis Jačmenkins.

„Dainos „I'm the Woman“ tema visiškai natūraliai plaukia iš mano „eurovizinio“ kūrinio – savęs priėmimo tokia, kokia esi, ir suvokimo, kad turime išmokti, kas mus skiria nuo kitų, nes tai – mūsų unikalumas“, – dainą pristato Latvijos dainininkė.

„Mylėk save, būk aukštai iškėlusi galvą ir eik savo unikaliu keliu, nesvarbu, ką apie tave galvos kiti. Kiekviena iš mūsų turi savo svajones ir tikslus ir tik pati gali pasiekti! Būkit nepajudinamos! Iškelkite galvą aukštai ir eikite drąsiai pildydamos savo svajones!” – kviečia Samanta.

Latvijos daina „Eurovizijos“ dainų konkurse 2021 – Samanta Tina „The Moon is Rising“:

Dainos „I'm the Woman“ vaizdo klipą su žodžiais sukūrė pati Samanta kartu Juriu Matuzeliu (Pepe), televizijos režisieriumi, taip pat dirbusiu ir su Samantos „Eurovizijos“ pasirodymu.

„Vaizdo klipą sukūrėme mūsų laisvu metu, nors turiu pripažinti, kad tokio laiko čia beveik nebuvo, – juokiasi Samanta. - Iš tiesų, kol dar esame Roterdame, ir toliau dirbame su nauja kūrybine medžiaga ir prie mano naujo albumo.”

Artimiausiu metu naujausia Samantos Tinos daina „I'm the Woman“ taip pat pasirodys ir visose skaitmeninėse muzikos platformose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)