Pasaulio ir Lietuvos muzikos topų viršūnėse su hitu „Deep End“ (šiuo metu jis turi virš 350 mln. perklausų internete) sužibėjusi dainininkė Fousheé atiduoda duoklę savo mylimai roko grupei „Depeche Mode“ ir perdainuoja legendinį singlą „Enjoy The Silence“, tik ritmenbliuzo žanre.

Nors ekscentriškojo reperio superhitas „Montero (Call Me By Your Name)“ vis dar puikuojasi aukščiausiose topų vietose visame pasaulyje (taip pat ir Lietuvoje), šiandien jis pristato naują singlą pavadinimu „Sun Goes Down“, kurio vaizdo klipe jis aplanko savo jaunesniąją, viskuo nusivylusią versiją.

Dar vienas kito superhito perdirbinys, kurio autoriumi tapo lietuvis Gaullin. Vien „Spotify“ platformoje šis prodiuseris turi daugiau nei 5 mln. perklausų kas mėnesį. Kartu su kitu muzikos meistru iš Italijos – Julianu Perreta – jis sukūrė „Seven Nation Army“ remiksą ir taip suteikė dar vieną priežastį apsilankyti jo kanale.

Popmuzikos žvaigždė ir nuolatinė maištautoja P!NK pristato dar vieną singlą šiemet – „All I Know So Far“. Šis dainininkės suaktyvėjimas ne be priežasties – šiandien pasirodė ir albumas, ir dokumentinis filmas tuo pačiu pavadinimu apie pačią atlikėją.

Sparčiai kylančios žvaigždės AJ Mitchell singlas „Stop“ „pagauna“ iš pat pirmo karto, todėl gali tapti ir vasaros grojaraščio hitu. Beje, dėl jautrių ir melodingų dainų amerikietis AJ Mitchell kartais yra lyginamas su pačiu Justinu Bieberiu.

Ar dar pamenate DJ Khaled dainos „Popstar“ vaizdo klipą, kuriame vietoj dainininko Drake pasirodo Justinas Bieberis? Šįkart Justinas nepavaduoja nieko ir iš tiesų atlieka savo partiją. Beje, dėmesį meistriškai mokamntis patraukti palestiniečių kilmės prodiuseris DJ Khaled neseniai išleido 12-ąjį albumą pavadinimu „Khaled Khaled“, kuriame skamba ir kur kas daugiau muzikos žvaigždžių balsų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)