„Dėl lietuviško pavasario ypatumų filmavimo datą tris kartus koregavom. Juokėmės, kad nekeitusios planų jau būtume nufilmavusios po klipą rudeniškai ir žiemiškai dainai - su audrom, pūgom ir pamėlusiom nuo šalčio lūpom. O nauja mūsų daina tiesiog reikalauja šviesos, gero oro, pozityvios nuotaikos. Turėjome išlaukti kaitrios saulės, kad pačių akys muzikiniame klipe spindėtų, o kūnai pagaliau pajustų šiltą vėją”, – šypsojosi Akvilė Kisielienė.

Sulaukusios tinkamo momento atlikėjos su komanda jį puikiai išnaudojo – muzikinį klipą dainai „Nakties negana” filmavo Neringoje, kuriai visos jaučia dideles simpatijas dėl unikalaus ir išskirtinio grožio, rašoma pranešime spaudai.

„Kaip dabar atsimenu, kaip vieną rytą atsikėlus, dar lyg sapnuodama, pamačiau mus su daina einant paslaptingu, išskirtinio grožio Nidos keliu, apsirengusias vakarinėmis suknelėmis. Kažkoks keistas, bet žavus kontrastas. Iškart supratau, kad tai galėtų labai subtiliai, bet taikliai perteikti mūsų dainos mintį. Ir esu tikra, kad rezultatas pranoks lūkesčius“, – apie filmavimo idėjos gimimą prisiminė Giedrė Linkevičienė.

Visa komanda, kurioje kinematografas Vilmantas Grubys, vizažo specalistė Olesia Žuravliova su „OZ design home“ kolektyvu bei fotografė Edita Nyork garantavo ne tik kokybišką rezultatą, bet ir patį procesą pavertė dideliu malonumu: „Po sunkių organizacinių klausimų sprendimo ir oro pasipriešinimo mūsų planams, galiausiai sulaukėme fantastiškos dienos ir pavyko suburti tikrų profesionalų komandą. O svarbiausia, vos prašvitus pradėjom dieną su šypsenom, kurios nedingo visos dienos metu“, – džiaugėsi Monika Mėčiūtė.

Naujausio „Queens of Roses“ kūrinio „Nakties negana“ premjerą galėsite pamatyti jau birželio pradžioje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)