Dar ne taip seniai pasipiršęs savo mylimajai Audronei atlikėjas dalinasi jautria, tarsi jam nebūdinga daina.

„Kai suvoki, jog radai savo tikrąją meilę, supranti tuos, kurie jaučiasi vieniši, neturėdami to, ką turiu aš“, – savo įžvalgomis dalijosi Tomas.

Stipriai pasikeitęs atlikėjas ne tik savo gyvenimo pavyzdžiu, bet ir dainomis leidžia suprasti, jog skandalų era baigėsi, rašoma spaudos pranešime.

„Turiu nuvilti visus, kurie tikisi skandalų. Kai širdis randa namus kito žmogaus širdyje, skandalams vietos nelieka. Dabar mano energija skirta ateičiai, šeimos kūrimui bei jos gerovei“, – kiek rimtesniu tonu kalbėjo hito „Seksas pajūry“ atlikėjas.

Tikrieji gerbėjai, sekantys T. Bagdonavičiaus muzikos kelią, jau pastebėjo, jog dainų repertuaras tapo daug solidesnis bei rimtesnis, kaip ir pats dainininkas.

Paklaustas, kas lėmė tokią netikėtą transformaciją, Tomas atsakė: „Meilė ir tik meilė. Metai bėga, norisi pastovumo, rimties ir sielos ramybės. Visą tai radau sutikęs Audrutę. Ir dainos žodžiais „Be tavęs“ galiu tik patvirtinti, jog be jos aš nesu aš“, – kalbėjo jis.

Kiek jautrumo ir tiesos T. Bagdonavičiaus žodžiuose, spręskite patys, išgirdę jo naują dainą:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)