Ką tik antrąjį albumą išleidusi Evgenya sako, kad įsivaizduoti savo svajonių koncertą ėmė nuo tada, kai pradėjo solo karjerą, rašoma pranešime spaudai.

„Galvodavau apie didelę sceną, kurioje tilptų būrys šokėjų, muzikantų, būtų įdomios dekoracijos ir išskirtiniai apšvietimo efektai, o pasirodymas taptų it vienu junginiu, turinčiu scenarijų. Svajojau apie sceną, kurioje galėčiau išreikšti visas savo emocijas, dalintis istorijomis ir išgyvenimais, – atvirauja Evgenya. – Visus metus kuriant antrąjį albumą „SOS“ mintyse vizualizavau visą konceptą, kuriame muzika bei vaizdas susilieja ir tampa vienu. Todėl labai džiaugiuosi, kad ši vizija jau spalio mėnesį virs realybe“.

Evgenya Redko/ Foto: Gabrielius Jauniškis

Po ilgai trukusio griežto karantino pagaliau galime lengviau atsikvėpti ir pasidžiaugti planuojant apsilankymus gyvuose koncertuose. Atsižvelgiant į esamą situaciją Evgenya ir jai talkinanti komanda ruošia naują koncepciją – teatrinio pasirodymo elementais paremtą reginį, kad net ir stebint koncertą iš sėdimų vietų žiūrovai galėtų mėgautis ne tik nauja muzika, bet ir vaizdu scenoje.

Pagal dabar Lietuvoje galiojančius reikalavimus išskirtinį Evgenyos pasirodymą „THE SOS SHOW“ galės pamatyti 500 žmonių, tačiau atlikėja laiko sukryžiuotus pirštus ir tikisi, kad artėjant renginio datai galės sukviesti kur kas daugiau ją išgirsti ir pamatyti norinčių klausytojų.

Suskubti įsigyti bilietus ir būti tikriems, kad į pasirodymą „Compensa“ koncertų salėje pateksite, galėsite nuo rytojaus, gegužės 18 dienos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)