Alano Walkerio dainos „Believers“ svarbia dalimi tapo brito Conoro Maynardo vokalas. Ši itin kabinanti daina turi didžiulį potencialą tapti viena klausomiausių šią vasarą.

Kartu su singlu pasirodė ir vaizdo klipas, kuriame tęsiama „World of Walkers“ tema. Kinematografiniais užmojais garsėjančioje Alano Walkerio vaizdo klipų sagoje veiksmas vyksta išgalvotoje realybėje.

Šįkart pats Alanas Walkeris ir Conoras Maynardas tampa kompiuterinių žaidimų veikėjais, kuriuos klipe matoma, kaip valdo žymiausi pasaulio žaidėjai.

„Norėjau sukurti vaizdo klipą kartu su kiečiausiais kompiuterinių žaidimų žaidėjais. Šis klipas yra mūsų duoklė vaizdo įrašams, kurie privertė mus įsimylėti ir į kompiuterinius žaidimus, ir į muziką“, – pristatydamas „Believers“ vaizdo klipą rašė „Kanų liūtų“ ir „Brit Awards“ laimėtojas Alanas Walkeris. Jis, beje, niekada neslėpė savo didžiulio pomėgio kompiuteriniams žaidimams.

Daugiau nei 600 festivalių ir arenų per penkis metus pasirodęs Alanas Walkeris jau netgi kelis kartus viešėjo ir Lietuvoje. Tiesa, šiuo metu, kaip ir didžioji dauguma atlikėjų, išgyvena koncertinę pauzę. Vis dėlto jis nenustoja leisti naujos muzikos. Dar šiemet išėjo ir kiti du jo singlai – „Sorry“ ir „Fake A Smile“ su „TikTok“ platformoje išpopuliarėjusia amerikiete Salem Ilese.

Iš viso Alanas Walkeris gali pasigirti daugiau nei 50 mlrd. perklausų internete, kurios nuolat auga. Staigiai užklupusio populiarumo norvegas sulaukė būdamas vos 17 metų. 2015 m. jis išleido kūrinį „Faded“, kuris Alaną katapultavo į šokių muzikos topus. Netrukus vaikinas metė mokslus ir pilnai atsidavė muzikai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)