Tai pirmasis atlikėjos lietuviškas kūrinys.

„Visada turėjau kompleksą kurti lietuviškai. Tai juk mano gimtoji kalba, viskas turėtų būti daug paprasčiau, tačiau baimė būti nesuprastai buvo didesnė. Kurdama angliškai jaučiuosi saugi, lyg mano muzika būtų apsaugota nematomu skydu, tačiau kurti gimtąja kalba yra kur kas intymiau. Bet dabar manau, kad kurti lietuviškai tikrai nesustosiu", - patikina atlikėja.

Naujausios dainos vaizdo klipe matyti daug kontrastų, besipinančių didžiuliame miesto šurmulyje. Klipas buvo filmuotas Londone, karantino metu, todėl teko ne mažai improvizuoti.

„Filmuoti dainos klipą milijoniniame tačiau tuo metu visiškai tuščiame mieste buvo tikras paradoksas. Kartais jautėmės lyg būtume visiškai vieni. Paradoksalu ir tai, kad visa kūrybinė komanda yra ne lietuviai", - prasitarė atlikėja.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)