„Pandeminis laikotarpis buvo sunkus mums visiems. Aš tikiu, kad jis buvo ir yra išbandymų ir ištvermės patikrinimas, visi su tuo taikėmės ar sprendėme labai skirtingai, – sako Ruslanas. – Šiame kūrinyje dainuoju apie santykius ištiktą krizę, visi su tuo anksčiau ar vėliau susiduriame. Kalbu apie situaciją, kai, rodos, viskas nebepakeliama, o mes neriame gilyn į tamsą, iš kurios dar sunkiau pakilti į šviesą. Kalbu apie momentus, kai būdami santykiuose tampame egoistais ir galvojame tik apie savo jausmus ir savijautą.”

R. Kirilkinas tikina, kad šiuo kūriniu siekia pasakyti žmonėms, kad dviejų žmonių santykiuose gali nutikti visko.

„Mes visi klystame. Esame žmonės ir tos klaidos yra nepamatuojamos. Būkime atlaidesni vieni kitiems, palaikykime vieni kitus, įsiklausykime. Labai paprasta viską numoti ranka ir paleisti, o sugrąžinti tai, kas jau prarasta, ne visada pavyksta”, – sako naują dainą „Nebepaleisk“ pristatantis dainininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)