Naujausią P!NK singlą „All I Know So Far“ parašė pati atlikėja kartu su dviem geidžiamiausiais dainų autoriais kino ir televizijos projektuose, „Oskarų“, „Grammy“ ir „Golden Globe“ apdovanojimų laimėtojais Benju Paseku ir Justinu Paulu. Tarp jų darbų – ir miuziklo su Ryanu Goslingu „La La Land“ dainų tekstai bei daugelis kitų.

Naujausias singlas pateks į jau gegužės 21 d. pasirodysiantį P!NK albumą „All I Know So Far: Setlist“. Tai gyvai atliekamų dainų albumas, įrašytas muzikinio turo „Beautiful Trauma World Tour“ metu. Šis turas yra tituluojamas kaip didžiausias 2019 metų muzikinis turas pasaulyje. Po jo atlikėja užsiminė apie pertrauką karjeroje, tačiau ji truko neilgai.

Naujajme P!NK albume skambės ir šių metų pradžioje kartu su artistiškąja atlikėjos dukra Willow Sage Hart išleista daina „Cover Me in Sunshine“. Šis singlas iškart tapo pasauliniu hitu.

Kartu su albumu pasirodys ir ilgai lauktas dokumentinis filmas, kuris irgi buvo filmuojamas didžiojo P!NK turo metu. Šis filmas – tai reta proga pažvelgti į žvaigždės rutiną iš arti. P!NK itin retai dalijasi savo asmeninio gyvenimo detalėmis, o šiame filme ji atskleidžia savo kasdienybės užkulisius ir tai, kaip ji derina motinystę, buvimą žmona, viršininke ir artiste. Filmą kūrė Michaelas Gracey – žinomas miuziklų režisierius.

P!NK debiutavo 2000 m. ir nuo to laiko aktyviai kuria iki pat šių dienų. Iš viso rožiniais plaukais ir skardžiu balsu garsėjanti dainininkė išleido 8 studijinius albumus ir pardavė daugiau nei 60 mln. jų kopijų. Už savo kūrybą ji yra pelniusi tris „Grammy“ apdovanojimus, 2013 m. paskelbta metų moterimi, taip pat dar daugybę kartų yra lipusi ant scenos atsiimti ir kitų įvertinimų. Neseniai P!NK gavo savo vardo žvaigždę Holivudo Šlovės alėjoje.

Dainininkė taip pat yra žinoma filantropė. Ji prisideda prie įvairių labdaros organizacijų veiklos (No Kid Hungry, Make-a-Wish Foundation, Planned Parenthood, Autism Speaks and Human Rights Campaign). Taip pat – UNICEF ambasadorė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją