„Manau, kad atėjo tinkamas laikas šiam bendradarbiavimui (su „Sony Music“ – aut. past.). Tikiu, kad komandinis darbas atneš didesnių rezultatų nei individualus triūsas. Tikiuosi, mums pasiseks“, – trumpai apie savo apsisprendimą tapti „Sony Music Entertainment“ šeimos dalimi pasakoja pats Ozols.

Šia partneryste džiaugiasi ir muzikos kompanijos atstovė: „Esame pakerėti Ozols talentu ir jo muzikine vizija. Taip pat labai gerbiame jo ilgą karjeros kelią, kurį jis susikūrė pats sau“, – sako „Sony Music Finland“ partnerysčių vadovė Baltijos šalims Kaisu Pulli. Ji taip pat užsiminė, kad Baltijos šalyse kompanija dairosi ir daugiau talentų.

Kartu su kontrakto naujiena Ozols pristatė ir naują singlą „LIELAIS FLEXXX“, kurį įrašė kartu su vietiniu ritmo meistru Mauriks: „Šią dainą parašiau tada, kai daugelis renginių buvo atšaukta, o didžioji dauguma žmonių išgyveno profesines ir asmenines permainas. Šis laikas tikrai paliks tam tikrą įspaudą mūsų gyvenimuose“, – pasakoja Ozols.

Ozols yra vienas hip hopo scenos pradininkų Latvijoje. Savo muzikinį kelią jis pradėjo 1996 m. būdamas grupės „Fact and Rool Makaz“ nariu, o solo ėmė kurti nuo 2000 m.

„Sony Music Entertainment“ savo veiklą dabar vykdo daugiau 40 pasaulio šalių. Didžioji kompanija reprezentuoja tokias žvaigždes kaip Travis Scott, Beyoncé, Justin Timberlake, Zara Larsson, P!nk, Bruce Springsteen, Bob Dylan, Foo Fighters, The Chainsmokers ir Calvin Harris. O tarp „Sony Music“ priklausiančių įrašų kompanijų yra „Columbia“, „RCA“, „Epic“, „Arista“ ir daugelis kitų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją