Kaip rašoma pranešime spaudai, „Nagasaki“ kūrinyje simbolizuoja atgimimą, prisikėlimą iš pelenų, susikaupimą ir atsigręžimą į save. Reperio Pusho nuomone, pastaruoju metu aplinkui pilna negatyvo, todėl norėjosi rašyti eiles, kurios išlaisvina nuo aplinkinių spaudimo bei visuomenės susipriešinimo.

Turbūt nerasime žmogaus, kuris nežinotų skaudžios Hirošimos ir Nagasakio istorijos, kuomet amerikiečiai panaudojo atomines bombas, nušlavusias šiuos miestus. Tačiau tuo pačiu matome, kaip šalis po karo atsistojo ant kojų ir tapo viena stipriausių ir pažangiausių ekonomikų pasaulyje. Mūsų susiskaldymas, priešpriešos, neįsiklausimas ir pagarbos trūkumas kito nuomonei arba vertybėms – šių dienų atominės bombos.

Šiemet dienos šviesą išvys jau šeštasis Pusho albumas „Begėdis II” dvigubos vinilinės plokštelės pavidalu. Dviguboje vinilinėje plokštelėje skambės šešiolika dainų, iš kurių aštuonios naujos ir aštuonios jau skambėjusios 2019 metų albume.

„Šiuo metu nuo darbų laisvu laiku visas mano dėmesys skirtas albumo užbaigimui, išleidimui ir repeticijoms. Taip pat su bendraminčiais iš Londono Kilo Tips ir KRP planuojame nedidelį koncertų turą. Labai tikimės vasarą apsilankyti bent keliuose miestuose su tikra hiphopo ir repo muzika. Visi nekantraujame užlipti ant scenos, pamatyti ir išgirsti klausytojus, kurie neabejotinai mūsų išsiilgę ne ką mažiau, nei mes jų. Meldžiamės dievams, kad taip ir įvyktų,“ – sako Pushaz, kaip ir kasmet, atšilus orams, reziduoti persikėlęs į savo gimtinę Zarasus. Ten, "Wake Inn" vandenlenčių parke jis atidarė ir BDMusic įrašų studiją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)