Raimonda užaugo vienišos mamos bei trijų seserų apsuptyje mažame Žemaitijos kaimelyje, iš kurio dar vaikystėje, tuomet talentinga mergaitė, išvyko mokytis į Čiurlionio menų mokyklą sostinėje.

Šilto ir šalto mačiusi dainininkė prasitaria suprantanti, koks sunkus darbas yra būti mama, prisiminus vaikystę, todėl pati tapti mama neskuba, rašoma spaudos pranešime.

Šiandien Raimonda sėkmingai tęsia muzikinę karjerą tarp Airijos, kur šiuo metu įsikūrė su kulinaru vyru Vimaliu Ramchurnu bei Lietuvos, kur dar šiais metais tapo Tauragės Garbės piliete ir tiesia kūrybinius kelius tarp dviejų, glaudžiai susijusių šalių.

Atlikėja bei dainų kūrėja prasitaria, jog ateityje norėtų grįžti gyventi į gimtinę.

Raimondos Masiulytės vyras Vimalis ir jų šuo

„Lietuva man visada asocijuojasi su kokybe, elegancija, tikrai dirbame ties tuo, kad kada nors galėtume pasukti į mano gimtinę visam laikui. Nors puikiai integravomės ir Airijoje, bet traukia namo, – šypteli Raimonda. – Net neįsivaizduoju, nuo ko reikėtų pradėti besikraustant, juk dabar turime dar ir vokiečių aviganę kalytę priglaudę.“

Raimonda ir Vimalis priglaudė šunytę, vardu Dina, kuri į Airiją pas naujus šeimininkus iš Kauno prieglaudos keliavo net 3000 kilometrų.

Apimta šiltų asmeninio gyvenimo akimirkų ir minėdama Mamos dieną, Raimonda su Delfi dalijasi jautria daina:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)