Vaizdo klipe, kurio režisiere tapo pati Miley Cyrus, abu dainininkai jaukiai leidžia laiką lyg būtų ilgamečiai draugai: valgo picą ir mėsainius iš greito maisto restoranų, sėdi apsikabinę ant sunkvežimio kapoto, susiglaudę prie laužo, kartu svajodami ir juokdamiesi.

Jaunuoliui, kuris dar tik mokosi tvarkytis su netikėtai užplūdusia muzikine sėkme, duetas kartu su nuo mažens žvaigždės gyvenimą patiriančia Miley Cyrus yra ne tik didžiulė galimybė, bet ir pačios atlikėjos didžiulis palaikymas bei įvertinimas.

Miley Cyrus savo „Instagram“ paskyroje pasidalino ir „Without You“ vaizdo klipo filmavimo užkulisiais. Šiame įraše ji neslepia susižavėjimo australu: „Kai tik ėmėme dirbti kartu, iškart supratau, kad esi dainų kūrėjas, o ne prodiuserių lėlė.“

Netikėtas ir į metų duetų kategoriją pretenduojantis Miley Cyrus ir The Kid Laroi tandemas gegužės 8 d. kartu pasirodys „Saturday Night Live“, kur gyvai atliks „Without You“.

The Kid Laroi gimė ir augo Australijoje. Jo debiutinis albumas „F*CK LOVE“ sulaukė daugybės teigiamų atsiliepimų – ne tik iš gerbėjų, bet ir iš muzikos kritikų bei kitų žinomų žmonių. Netrukus vaikinas persikėlė tęsti karjeros į Los Andželą. Balandį šis žavus australas pasirodė žymiausiose JAV TV laidose („The Tonight Show Starring Jimmy Fallon“, „Ellen DeGeneres Show“), taip pat buvo pagerbtas muzikiniame „MTV“ kanale ir paskelbtas mėnesio atlikėju.

Tuo tarpu amerikiečių popžvaigždė Miley Cyrus pernai po muzikinės pertraukos sugrįžo garsiai. Pirmiausia ji išleido muzikos topus užkariavusį hitą „Midnight Sky“, vėliau prikaustė dėmesį seksualiu vaizdo klipu su Dua Lipa singlui „Prisoner“ ir galiausiai pristatė rokenrolo įkvėptą albumą „Plastic Hearts“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)