„Pirmiausia, norėjome įsitikinti, ar klipo idėją pavyks įgyvendinti taip, kaip norime, tad kruopščiai atlikome namų darbus: iš pradžių nufilmavome demo variantą trumpomis atkarpomis, kurias įsikėlėme į vaizdo apdorojimo programą. Ir tik vėliau atlikome tikrus klipo filmavimo darbus, kada tiksliai žinojome, kaip atrodys vaizdas ir ką galbūt reikėtų keisti“, - pranešime spaudai pasakoja filmavimo rezultatais patenkinti klipo kūrėjai Dalius Pletniovas ir Julius Janušauskas.

Jie atskleidė ir dar vieną vaizdo klipo filmavimo triuką: pasirodo, ekrane sugretinti du vienodi veidai visai ne broliai dvyniai, o vienas „Red Beets“ narių – Gerdas Janušauskas. Du skirtingi makiažai, ir du kartus, vienu dubliu nufilmuota daina - montažo nėra. Paprasta! Pagalvosite Jūs. Pabandykite tą pakartoti patys ir įsitikinsite, kad ne viskas, kas atrodo labai lengva, taip pat lengvai ir įgyvendinama.

Daina „Būt Su Tavim“ - tai jau antras „Red Beets“ darbas, kuris šį kartą skamba lietuviškai. Pirmasis kompanijos singlas „Stop Hiding“ buvo anglų kalba.

„Kiekvieno patiriama „žemiška" meilė perkelta į kitą perspektyvą - girdime techniškai apdirbtą vokalą, kuris primena roboto balsą, kaip ir vaizde, kuriame du skirtingi nežemiškos kilmės veidai posmeliuose pakaitomis ir per priedainius kartu sinchroniškai atlieka jausmingą tekstą apie įsivaizduojamus jausmus. Tai yra kitoks jausmų garso ir vaizdo pateikimas, fantazija – juk niekas nežino, kas yra mūsų pasąmonėje, kokios tikros spalvos slepiasi po ja“, - sako kūrėjai.

Beje, grupės „Red Beets“ nariai netrukus savo gerbėjus nudžiugins dar vienu kūriniu, kuris taip pat skambės lietuvių kalba – „Kai Gatvėse Naktis...". Kūrinyje išgirsite ir moterišką vokalą. Daina įrašyta kartu su jauna atlikėja Aukse Vyšniauskaite. Taip pat reikėtų paminėti ir Londone garso režisūros mokslus baigusį jaunosios kartos muzikos prodiuserį Vinn (Vincentą Žemaitį), kuris prisidėjo prie kūrinio prodiusavimo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)