Dar nuogesnė James‘o Arthuro naujo singlo versija

Labai asmeniškame kūrinyje „Medicine“ James‘as Arthuras užsimena apie tamsiausią savo gyvenimo momentą. Balsingojo brito istorija nuskamba dar nuogiau akustinėje singlo „Medicine“ versijoje.

Kaliforniečių indierokerių naujiena – saldainis akims

Grupės „half alive“ naujausias darbas „What‘s Wrong“ prikausto dėmesį. Grupės nariai ne tik gerai valdo gitaras ir kuria užvedančias dainas, bet ir puikiai valdo savo kūną bei išmano choreografiją. Išties indie muzikos grupei tai yra gana netikėta.

„TikTok“ išgarsėjusi dainininkė nesustoja

„TikTok“ platformoje „sprogęs“ atlikėjos Foushee superhitas „Deep End“ šiai aksominio balso atlikėjai nutiesė kelią į sėkmę. Neseniai ji pristatė naujieną pavadinimu „Gold Fronts“ kupiną širdį griebiančių ritmenbliuzo elementų. Dainos svečias – gyva repo legenda Lil Wayne.

Magiška „Foo Fighters“ lyderio kelionė dykumoje

Animuoti vaizdo klipai pandemijos metu išgyvena renesansą. Rokerių „Foo Fighters“ šios savaitės naujiena „Chasing Birds“ – ne išimtis. Vaizdo klipe grupės lyderis ir roko ikona Dave‘as Grohlas apimtas haliucinacijų pabunda dykumoje, kur ir prasideda jo kelionė.

Britų romantikas atskleidė ne tik savo, bet ir gerbėjų monstrus

Britų romantikas, jau kartą viešėjęs ir Lietuvoje, Tomas Odellas paprašė savo gerbėjų atsiųsti vaizdo įrašus, ką jiems reiškia žodis „monstras“. Taip atsirado antroji singlo „monster“ versija. O pirmojoje pats Tomas atskleidžia savo monstrus. Abu vaizdo klipai nufilmuoti išmaniaisiais telefonais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)