„Daina atspindi jausmą, kai atsiduri nepatogioje situacijoje ir tenori prasmegti skradžiai žemės“, – naujos dainos idėją trumpai nusako pasaulinio superhito „Human“ autorius ir atlikėjas Rag‘n’Bone Man.

Pasirodo, šios dainos dueto viena antroji Pink! laukė kone ketverius metus, rašoma „Sony Music“ pranešime spaudai.

„Pirmą kartą su Rag‘n’Bone Man susitikau Europoje 2017 m. Dar prieš susitinkant buvau įsimylėjusi jo balsą, o tąkart dar ir pamačiau, kokia graži jo siela. Nuo tada buvau tikra, kad vieną dieną dirbsime kartu“, – prisimena Pink.

Šios emocionalios dainos vaizdo klipas buvo nufilmuotas ne ką mažiau dramatiškoje aplinkoje – tuščiame Jorko kunigaikščio teatre Londone. Tiesa, istorinę teatro erdvę vaizdo klipe yra užvaldžiusi laukinė gamta – ten auga aukštos žolės ir laksto vilkai.

Klipo autorius – Joe Connoras, sukūręs ne vieną įspūdingą vaizdo klipą tokiems atlikėjams kaip Samas Smithas, grupėms „Coldplay“, „The Rolling Stones“ ir kitiems.

Rag‘nBoneMan, PINK! – „Anywhere Away From Here“

Rag‘n’Bone Man debiutavo 2017 m. su keturis kartus platininiu tapusiu albumu „Human“ ir fenomenalaus populiarumo susilaukusiu singlu tuo pačiu pavadinimu. Pastarasis atnešė šiam britų dainininkui pasaulinę šlovę. Tačiau atlaikęs netikėtai užplūdusią populiarumo bangą ir surengęs koncertus visame pasaulyje, tame tarpe ir Lietuvoje, atlikėjas nusprendė padaryti pertrauką.

Jis išvyko į Nešvilį – JAV miestą garsėjantį kantri muzika – kur ramiai kūrė ir įrašinėjo savo antrąjį albumą. Ten jis dirbo su „Grammy“ laimėtoju, prodiuseriu ir instrumentalistu Mike‘u Elizondo, dirbusiu su tokiomis žvaigždėmis kaip Eminemas, 50Cent ir kt. Taip pat albume groja su Prince‘u ir Jack‘u White‘u albumus įrašinėję muzikantai.

Į Didžiąją Britaniją Rag‘n’Bone Man grįžo prieš pat koronaviruso pandemijos pradžią. O įsibėgėjant 2021 m. nusprendė po truputį atskleisti ir savo kelių metų kūrybos rezultatus. Kiek anksčiau pasirodė singlas „All You Ever Wanted“ iš būsimojo albumo „Life By Misadventure“. Jame skambės ir naujoji atlikėjo daina su Pink!. Rag‘n’Bone Man albumas pasirodys jau balandžio 23 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)