Dainos vaizdo klipas buvo nufilmuotas Doja Cat planetoje. Pirmosios jos gyventojos – balsingoji Doja Cat ir ritmenbliuzo meistrė Sza. Į šią planetą atsitiktinai patenka ir TV serialo „Grei anatomija“ žvaigždė Alexas Landi, rašoma „Sony Music“ pranešime spaudai.

Doja Cat, SZA – „Kiss Me More“

Superhito „Say So“ atlikėja Doja Cat visame pasaulyje išpopuliarėjo pernai. Ir nors pandemijos metu į muzikos topų viršūnes šovusi amerikietė neturėjo galimybės pasirodyti festivaliuose ar koncertuoti skirtingose pasaulio šalyse, ji sugebėjo užmegzti glaudų ryšį su savo gerbėjais.

Doja Cat išnaudojo laiką karantine ir subūrė didžiulę sekėjų armiją socialiniuose tinkluose. Tačiau ne madingais ir išblizgintais įrašais ji atrado vietą gerbėjų širdyse, o nuotaikingais ir dažnai netgi keistais vaizdo įrašais.

Pernai ir šiemet Doja Cat buvo nominuota bene visuose svarbiausiuose muzikos apdovanojimuose, tame tarpe ir netgi trijose „Grammy“ kategorijose. Pastarųjų apdovanojimų metu dainininkė surengė ir vieną įspūdingiausių savo pasirodymų.

Doja Cat pateko į specialų „Forbes“ sąrašą, kuriame yra įvardinta kaip vienas ypatingiausių 2020 m. muzikinių proveržių. Taip pat dainininkė atsiėmė geriausios muzikos naujokės apdovanojimą „MTV“ vaizdo klipų apdovanojimų ceremonijoje pernai.

2019 m. pasirodęs Doja Cat albumas „Hot Pink“ turi jau daugiau nei 10 mlrd. perklausų internete. O naujasis Doja Cat darbas „Kiss Me More“ ypatingas tuo, kad akies krašteliu leidžia pamatyti ir išgirsti naujai kuriamą Doja Cat pasaulį „Planet Her“. Panašu, kad daugiau jo aktualijų bus atskleista netrukus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją