Prieš nepilnus metus Egidijaus ir Soliario duetas pristatė dainą „Tik Tok“. Šiuo metu kūrinio vaizdo klipas „Youtube“ tinkle peržiūrėtas daugiau nei 3,6 mln. kartų. Regis, sėkminga premjera yra linkusi kartotis, kadangi klipas „Skrendu“ toje pačioje platformoje vos per parą peržiūrėtas beveik 120 tūkst. kartų.

Negana to, naujasis E. Dragūno ir Soliario klipas užtikrinai užėmė pirmąją poziciją Lietuvoje populiariausių vaizdo įrašų (angl. trending) sąraše ir, panašu, greitu metu neplanuoja niekur trauktis.

„Skrendu“ teigiamai įvertinta ir gerbėjų, kurie nepatingėjo savo reakcijas išreikšti ir paspausdami „patiktuką“, ir parašydami teigiamą komentarą.

Toks įvertinimas neabejotinai džiugina „SEL“ lyderį, kuris Delfi patikino, kad gerbėjai netolimoje ateityje sulauks dar ne vieno malonaus siurprizo. Vienas iš jų – išskirtinis pokalbis ir vaizdai iš filmavimo Dubajuje užkulisių laidoje „Delfi premjera“, kuri pasirodys jau visai netrukus.

Be to, atlikėjas turi ir daugiau staigmenų – neseniai startavo jo kanalas „Patreon“ platformoje. Čia žmonės, užsisakę prenumeratą, gali sekti „Sel“ lyderio muzikines naujienas, pirmieji pamatyti, kaip gimsta naujausios dainos, vaizdo klipai, kaip atrodo jo koncertų užkulisiai, ten atlikėjas žada dalintis ir asmeninėmis akimirkomis iš savo kelionių.

Selas sako, kad netrukus po naujausio vaizdo klipo pristatymo jis tikrai nesiruošia daryti pertraukų ir jau planuoja naujus kūrinius bei dar ambicingesnius vaizdo klipų filmavimus.

Delfi primena, kad prabangos kupinas Dubajus filmavimams pasirinktas ne šiaip sau – ten Egidijus Dragūnas praleido visą žiemą. Pamatęs, kad užsienyje karantinas ne toks griežtas, kaip Lietuvoje, Selas nusprendė, jog vasaros karščiu alsuojantys kadrai sušildys ir dainos klausančius gerbėjus.

„Intensyvūs filmavimai vyko ir saulei tekant, ir dieną, ir naktį. Kadangi daugelyje viešų vietų reikalingi specialūs leidimai, darbams rinkomės dykumas, naktinius klubus, privačią jachtą, apartamentus. Tam reikėjo tik pažinčių“, – premjeros dieną pasakojo E. Dragūnas.

„Su šiuo vaizdo klipu mes norėjome atnešti žmonėms vasaros jausmą ir saulės šviesos, kurios taip trūksta ir norisi šiuo laikotarpiu. Labai sutapo mano ir Egidijaus muzikinės vizijos, norime, kad mūsų muzika nesikartotų ir atitiktų metų laikus bei emocijas“, – sakė jau trečią dainą kartu su „Sel“ pristatantis Soliaris.

Vaizdo klipe galima išvysti ne tik pagrindinius dainos atlikėjus, bet ir E. Dragūno mylimąją, modelį Kotryną Kozlovaitę, kuri drauge filmavosi scenose dykumoje bei prabangioje jachtoje. Į tikra švente akims tapusį trumpą filmuką buvo galima pažvelgti ir iš dangaus – filmuojant ne kartą pasitelkti dronai. Šią mintį mestelėjo ir pats dainos pavadinimas „Skrendu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (101)