„Tai daina pagalbos šauksmui iššvokšti per sukąstus dantis. Pripažinti, kad esi pasiklydęs, nors pirmas rodei kelią. Suprasti, kad visiems piktai rodei pirštą, nors pirštas buvo smilius, ne didysis. Pajusti pilną vystyklą netiesos ir pačiam jį išsikratyti. Išsituštinti netiesą ir pradėti dieną iš naujo”, – naują kūrinį pristato grupės nariai.


Nuo šiandien visose muzikos klausymo platformose skambantis „Win Big, Lose It“ – ketvirtas ir paskutinis singlas iš būsimo grupės mini albumo „Baby Be My Spiderman“. Jį grupė pristatys balandžio 20 dieną, rašoma pranešime spaudai.

Mini albumą „Timid Kooky“ išleidžia su Didžiosios Britanijos muzikos kompanijos „The state51 Conspiracy“ pagalba. Albumo leidybą dalinai finansuoja asociacija AGATA ir Lietuvos kultūros taryba.

Džiaugsmingą singlo išleidimo nuotaiką „Timid Kooky“ trijulei aptemdė vakar grupės Facebook paskyrą neteisėtai pasisavinę „hakeriai“ iš Vietnamo. Kol tiriamos įvykio aplinkybės ir bandoma surasti bei nubausti paskyrą „nulaužusius” asmenis, grupės nariai kviečia jų veiklą sekti skaitmeninėse muzikos klausymo platformose ir kituose socialiniuose tinkluose.

Visus, norinčius išgirsti daugiau apie naują singlą, balandžio 20 dieną išleidžiamą mini albumą bei „hakerių“ išpuolį, „Timid Kooky” nariai šį vakarą, 19 val. kviečia susitikti grupės Instagram paskyroje, kur tiesioginės transliacijos metu grupės nariai atsakys į visus klausytojų klausimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)