„Negaliu kalbėti už visus komandos narius ar už klausytojus, tačiau man tai yra pagrindinė albumo daina. Ji turi patį didžiausią emocinį krūvį. Ją parašiau ne pačiu smagiausiu savo gyvenimo laikotarpiu. Neretai mums patiems tenka nusistebėti savimi ir kartais net pasibjaurėti. Tai – labai svarbūs gyvenimiški momentai, kurie padiktuoja mums, ką norime daryti toliau. Ar norime likti tokie patys, ar norime rasti geresnę savo versiją? Kai sukūriau šią dainą, praktiškai instinktyviai žinojau, kaip vadinsis albumas ir kokia bus jo nuotaika. Albume, kaip ir šioje dainoje, pagrindinė tema – vidiniai žmogaus pokyčiai ir kova, kurią neretai tenka išgyventi. Todėl labai džiaugiuosi, kad šiandien galiu jums visiems pristayti šį darbą, kuriuo ypatingai didžiuojuosi“, - pranešime spaudai pasakojo Kazimieras Likša.

Naujausiame darbe Kazimieras subūrė tvirtą ir itin talentingą komandą. Dėmesys krenta į pagrindinį klipo aktorių, kuriam teko iš tiesų nelengva užduotis: stipriausių emocijų perteikimas vieno bandymo metu.

„Patirtis buvo labai trumpa ir labai įsimintina. Kai tavo akys, burna, ausys, nosis ir visas veidas aplipdomas moliu, ir kai išgirsti režisierių sušaukianti filmavimo aikštelėje pradedam, atrodo jog išnyri iš vandens, atmerki akis ir matai ne dienos, bet prožektorių šviesą. Keista transformacija, ne kitaip“,- apie savo patirtį filmavimo aikštelėje kalbėjo aktorius Martynas Nedzinskas.

„Matyt reikėtų papasakoti ir apie pagrindinį mūsų šio darbo įkvepėją. Tai - Olivier de Sagazan. Jo meniniai darbai mums padėjo surasti sprendimą šios dainos vizualizacijai. Viskas tapo gan aišku, kai pirmą kartą išgirdau dainą, jos melodiją ir tekstą. Prisiminiau šio išskirtinio meninko darbus ir turėjau galutinę idėją, kaip atrodys klipas. Esu labai patenkintas visos komandos įdirbiu. Dainos ir vaizdo kuriama istorija įtraukia, šokiruoja ir leidžia pačiam susimąstyti“, - apie kūrybinį procesą pasakojo klipo režisierius Art Belikov.

Vaizdo klipą galite išvysti čia:

Reikėtų pridurti, jog Kazimieras Likša neplanuoja sustoti ties šiuo projektu. Atlikėjas taip pat planuoja naują projektą, kuris bus pristatytas dar šių metų balandžio mėnesį. K. Likša nenori atskleisti per daug detalių, tik užsiminė, kad tai bus didžiausias iki šiol jo kurtas projektas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)