„Tai apie santykius, kurie pasiekia kraštutinumą, kai du žmonės nebegali judėti kartu tolyn, tačiau viską nutraukti yra per sunku. Jie daugiau laiko praleidžia savo galvoje, negu vienas su kitu. Telefonas tampa geriausiu draugu, o santykiai – našta, užgriuvusia ant sprando,“ - pranešime spaudai pasakojo dainos autorius Edgaras Koldaras.

Vaikinų nuomone, daina parodo žmonių bėgimą nuo realybės, nenorą priimti sprendimus, baimę pažvelgti „tiesai į akis“, nors anksčiau ar vėliau tai teks padaryti.

Sustojus koncertinei veiklai, grupės lyderiai Artiomas Penkevičius bei Edgaras Koldaras susitelkė į kūrybą, SADBOI identiteto išsigryninimą bei tolimesnę muzikinę kelionę.

„Norėjome atrasti tai, kas mums dabar yra SADBOI. Manau, kad per metus labai daug kas pasikeitė mūsų gyvenimuose: jaučiamės labiau subrendę, išsigryninę pamatines vertybes bei požiūrį į muziką“, – mintimis dalinosi grupės nariai.

Vaikinai tikina, kad savo gerbėjų nepaliks be lengvos šokių muzikos, tačiau dabartinė kūryba yra kur kas stipresnė, tekstai gilesni, nevengiama „nuogų“ emocijų. SADBOI klausytojus žada džiuginti netikėtais duetais, kolaboracijomis bei naujais ir įdomiais leidimais.

Įvykusią transformaciją puikiai įamžino talentingas fotografas Martynas Stankaitis, kuris prisidėjo ir prie pirmojo SADBOI albumo. Fotografas puikiai atskleidė muzikinio dueto dabartinę būseną, grupės brandą bei rimtą požiūrį į ateities planus.

„Mums patinka dirbti su žmonėmis, kurie puikiai jaučia mus. Branginame užmegztus ryšius, tikime partneryste, kuri atneša gerus rezultatus,“ – tikino grupės lyderiai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)