„Daina pasakoja istoriją, kurią esu patyrusi ne kartą. Ji yra apie tai, kaip greitai gali viskas pasikeisti, o žmogus, kuriuo pasitikėjai, gali tave iškeisti arba net visai pamiršti“, – pranešime spaudai apie savo pirmąjį singlą pasakoja Grėtė.

Grėtė Stravinskaitė ir jos kūrinys „Truth or Dare“:

Visos pagrindinės Grėtės Stravinskaitės veiklos yra susijusios su muzika, išskyrus laiką, skiriamą mokslams, todėl dabar ji drąsiai pripažįsta, kad pralaimėjimą „Lietuvos balsas. Vaikai“ finale išgyveno skaudžiai: „Tikrai buvau nusivylusi, tačiau tas pralaimėjimas tik dar labiau mane paskatino sau ir kitiems įrodyti, kad sugebu žymiai daugiau“.

Jaunosios atlikėjos ryžtu tęsti muzikinę karjerą džiaugiasi ir Grėtės mokytojas „Lietuvos balsas. Vaikai“ projekte Donatas Montvydas.

„Pasakysiu atvirai, sunku atsiminti visus „Lietuvos balso“ dalyvius, o jų per tiek metų praėjo šimtai, dalis jų – išties talentingi. Tačiau įspūdį palieka tik vienetai. Man tokia yra Grėtė“, – apie savo mokinę „Lietuvos balsas. Vaikai“ net ir prabėgus kone metams nuo projekto pradžios vis dar labai šiltai atsiliepia žymusis dainininkas.

Donatas Montvydas pabrėžė, kad muzikiniai TV projektai yra tik tarpinė stotelė, tačiau ja pasinaudoja nedaugelis: „Laimėtojas yra ne tas, kuris išsineša auksą, o tas, kuris pasisėmęs patirties nepasiduoda ir savarankiškai atranda galimybių parodyti savo kūrybą. Linkiu Grėtei sėkmės, tačiau nesiremti tik ja bei visada prisiminti, dėl ko ji pasirinko muziką.“

Apie tai, kaip šou versle svarbu nepamesti savęs, kalbėjo ir Grėtės vokalo mokytoja, dainininkė Simona Jakubėnaitė. Ji pabrėžia, kad unikalus ir savitas Grėtės stilius yra labai didelis privalumas lietuviškoje pop muzikos scenoje: „Grėtė yra ne tik labai talentinga ir darbšti, ji dar ir turi ką pasakyti. Svarbiausia, kad jai pavyktų išlikti teisinga prieš save ir nepasiduoti greitai pigios muzikos bangai“.

Simona Jakubėnaitė matė Grėtės augimą: „Mačiau, kaip iš vaiko ji virto paaugle, tačiau ypatingą tembrą pastebėjau nuo pat pirmųjų susitikimų. Tai, ką turi Grėtė, yra didžiausia dovana. Technikos, stiliaus, muzikinės krypties galima ieškoti, tačiau tembras yra duotybė.“

Pristatydama debiutinį kūrinį „Truth or Dare“ Grėtė labai jaudinasi, tačiau sustoti nežada, nes planuose – dar daugiau naujienų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)