Dar pernai „Kings Of Leon“ socialiniuose tinkluose gerbėjams mėtė užuominas, kad naujos kūrybos laukti liko visai nebedaug. Tačiau pasaulinė pandemija pakoregavo koncertinius planus, o kartu ir albumo pristatymo. Nors buvo pabaigtas prieš pat pasaulinę pandemiją, albumas pasirodė tik po metų.

„Dabar, kai žiūriu į „Kings of Leon“ kaip grupę, dar niekada nemačiau mūsų labiau susiderinusių ir vieningų“, – albumo pristatymo proga sukurtoje dokumentikoje grupės „YouTube“ kanale kalba grupės lyderis Calebas Followillas.

„When You See Yourself“ prodiuseriu tapo britas Markusas Dravsas. Anksčiau jis dirbo su tokiomis grupėmis kaip „Coldplay“ ir „Arcade Fire“, žinomomis dėl savo didingo skambesio hitų. Taip pat ir „Kings Of Leon“ naujienos turi tą epinį skambesį. Įtakingasis muzikos žurnalas „Rolling Stone“ apie vyrų iš Nešvilio albumą rašo: „Šis įrašas gali jus labai nustebinti“.

Stebina ne tik pats albumas, bet ir nauja jo platinimo forma. Išleidus „When You See Yourself“ meno pasaulį apskriejo žinia apie pirmąjį muzikos albumą, kuris yra išleistas ir kriptovaliutos forma.

Grupė „Kings Of Leon“

Naujoji NFT technologija leidžia įsigyti meno kūrinius skaitmeniniu būdu kaip nepakeičiamus unikalius žetonus, kurie vėliau gali būti iškeisti arba parduoti. Taigi dabar kartu su albumu galima įsigyti unikalias patirtis, susijusias su „Kings of Leon“ kūryba. Pavyzdžiui, pirmos eilės bilietus grupės koncertuose visam gyvenimui, specialius audiovizualinius kūrinius susijusius su nauju albumu ir pan. Ateityje tokie įsigyti dalykai gali smarkiai užauginti savo vertę.

„Kings Of Leon“ yra legendinė XXI amžiaus amerikiečių roko grupė, kurią sudaro broliai Calebas, Nathanas, Jaredas Followillas ir pusbrolis Matthew Followillas. 2008 m. pasirodė ketvirtasis grupės albumas „Only By The Night“. Ir jeigu iki to šią grupę žinojo tik roko gerbėjai, po šio albumo apie „Kings Of Leon“ išgirdo visas pasaulis.

Grupė „Kings Of Leon“

Pasiklausyti šių rokerių plūdo minios ir į stadionus, ir į festivalius, ir į didžiausias arenas. Po daugiau nei 20 metų kartu „Kings Of Leon“ sąskaitoje – 8 „Grammy“ nominacijos, iš jų – netgi trys laimėjimai, taip pat dar daug kitų apdovanojimų („Brit Awards“, „NME“ ir kt.) ir daugiau nei 20 mln. parduotų albumų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)