Penktadienio hitas pagaliau turi ir vaizdo klipą

„Friday“ yra neabejotinas penktadienio hitas, kuris pakerėjo pasaulį. O šviežiai pristatytas vaizdo klipas – toks pat patrakęs kaip ir pati daina. Prie „Friday“ atsiradimo prisidėjo „Grammy“ laimėtojas Riton ir nepailstantis hitų kūrėjas Johnas Reidas iš „Nightcrawlers“. Be abejonės, ir Mufasa su Hypeman. Pastarasis duetas perdarė legendinį kūrinį „Push the Feeling On“, kuris pernai tapo socialinio tinklo „TikTok“ sensacija.

Lietuvoje pamėgtas vokietis toliau kelia ūpą

„Fireworks“ yra dar vienas nuotaikingas singlas papildantis šios savaitės muzikos kolekciją. Dainos autorius – vokiečių prodiuseris Purple Disco Machine. Jo kitas hitas „Hypnotized“ Lietuvos muzikos topuose visų netikėtumui neseniai susižėrė itin daug dėmesio ir perklausų. O kaip pasiseks naujajam „Fireworks“?

Vilniuje koncertavęs britas pristato ilgai lauktą naujieną

Ir Lietuvoje, ir svetur mylimas britų dainininkas Tomas Odellas po gana ilgos pertraukos padovanojo gerbėjams naujieną – singlą „numb“. Su seru Eltonu Johnu ir Bobu Dylanu lyginamas jaunosios kartos atstovas ir naujausiame kūrinyje išlieka ištikimas sau, t.y. nebijo eksperimentuoti.

Dviejų – kylančios ir stipriai įsitvirtinusios – žvaigždžių duetas

Ne tik pati daina, bet ir dueto vaizdo klipas yra kupinas emocijų, nors Samas Fischeris ir Demi Lovato pirmą kartą susitiko tik šios dainos vaizdo klipo filmavimo aikštelėje. „Tai yra kūrinys apie savęs praradimą bandant įtikti kitiems“, – trumpai dainos „What Other People Say“, kurią parašė australas Samas Fischeris, idėją reziumuoja žymioji amerikiečių dainininkė Demi Lovato.

Ilgai tylėję „Kings of Leon“ pristato jau trečią singlą šiemet

Po daugiau nei ketverių metų pertraukos visame pasaulyje populiari brolių iš Nešvilio grupė „Kings of Leon“ šiemet pristato jau trečiajį singlą pavadinimu „Echoing“. Kurdamas naujas dainas, tame tarpe ir „Echoing“, grupės lyderis Calebas Followillas prisipažino, jog stengėsi rašyti apie kitus, tačiau galiausiai naujausiose grupės dainose vis tiek teka jo asmeninio gyvenimo linija.

Visas „Kings of Leon“ muzikines naujienas galima bus išgirsti jau kovo 5 d., kai pasirodys aštuntasis grupės albumas pavadinimu „When You See Yourself“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)