Madison Beer nuo pat pradžių atsisakė jai peršamų pramogų pasaulio taisyklių ir atrado savo asmeninį kelią į populiarumą. Vien „Instagram“ platformoje Madison dabar turi daugiau nei 20 mln. sekėjų, „TikTok“ – 13 mln. Kurdama savo debiutinį albumą „Life Support“ žymioji niujorkietė irgi išlaikė pilną kūrybinę kontrolę ir dėl to gavo tik dar daugiau palaikymo iš aplinkos.

„Šiame albume atvėriau visą save. Muzikos kūrimas išmokė mane būti pažeidžiama, bet tuo pačiu jaustis saugiai. Buvo ir toks laikas, kai pažadas sau eiti į studiją buvo vienintelė motyvacija pakilti iš lovos“, – pristatymo dieną pasakojo Madison Beer, kuri neslepia turėjusi psichinės sveikatos sutrikimų. Dalis tos patirties irgi sugulė albume.

Sukurti tokį įrašą, kurį tikrai norėtų parodyti ją sekančiai gerbėjų armijai, Madison užtruko gana ilgai. Apie debiutinį albumą ji ėmė kalbėti dar 2018 m. Tačiau 2019 m. paaiškėjo tik albumo pavadinimas. Gerbėjai buvo priversti apsiginkluoti kantrybe ir laukti.

Madison Beer – „Boyshit“

2020 m. atlikėja atskleidė albumo viršelį bei pristatė netgi keturis singlus. Naujausias jos singlas „Boyshit“ kritikuoja toksišką vyriškumą ir skatina merginas labiau pasitikėti savimi bei visada žinoti savo vertę. O daina „Selfish“ yra išsiskyrimo baladė, kurioje išryškėja Madison vokaliniai gebėjimai. Kiti du singlai – „Good in Goodbye“ ir „Baby“ taip pat apnuogina Madison Beer santykį su ja supančiu pasauliu.

Madison Beer – Selfish

Dvidešimt vienerių metų dainininkė ir influencerė Madison Beer už savo karjeros pradžią gali būti dėkinga Justinui Bieberiui, kuris pasidalino jos „YouTube“ vaizdo įrašu. Jame Madison tiesiog užbūrė žymųjį dainininką savo balsu. Jis ją pavadino ateities žvaigžde. Taip ir nutiko. Dabar tipine niujorkiete save vadinanti žydų kilmės Madison Beer jau kurį laiką gyvena ir kuria Los Andžele bei nenustoja auginti savo ir taip jau milžinišką gerbėjų ratą.

Išgirskite visą Madison Beer albuma „Life Support“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)