2017 metais vaikinai padarė pasaulinio hito „Despacito“ parodiją – „Depozito“. Parodija akimirksniu paplito po Lietuvą ir už jos ribų, o šiuo metu yra surinkusi virš 3,7 mln. peržiūrų, rašoma spaudos pranešime.

Vaikinai savo muzika dalinasi ne tik Lietuvoje, bet iki pandemijos tai darė ir už jos ribų – jie buvo netgi už Atlanto, kur pirmą kartą istorijoje surinko lietuvių ir lenkų bendruomenes po vienu stogu Jono Pauliaus II centre Clearwateryje, Floridoje.

Šį kartą vaikinai, pasivadinę „Kukliu klanu“, padarė visoje Lietuvoje jau gerai žinomos „The Roop“ dainos „Discoteque“ parodiją. Daina sukasi aplink karantino apribojimą – uždarytas kirpyklas.

„Pastebėjau, kaip daug žmonių šiuo metu skundžiasi, kad nėra kur apsikirpti ir pasidaryti grožio procedūrų. O kai „Roopai“ pasirodė su naujausia savo daina ir tuo judesiuku... Taip ir gimė ši mintis“, – sako grupės lyderis Vitalij Valentinovič.

Dainoje minima apie nelegalų apsikirpimą pas draugą, kadangi visos kirpyklos yra uždarytos.

„Ji tikrai bus aktualija dar pirmas savaites po apribojimų panaikinimo, nes visi norės kuo greičiau apsikirpti ir tikrai gali pritrūkti vietos. Svarbiausia, kad žmonės nebūtų linkę į depresiją, o mūsų, kaip kūrybingos sociumo dalies, pareiga yra pralinksminti visus uždarytus karantine, tad labai viliamės, kad mūsų parodija jums patiks, mielieji tautiečiai“, – sako vaikinai.

Šį muzikinį nuotykį vaikinai nufilmavo kartu su savo bičiuliais, žinomais vlogeriais StimoMedia.

„Kai parodžiau šią dainą mūsų draugams, jie labai užsivedė ir paskatino mane nufilmuoti šitą klipą. Jeigu ne Artūras ir Miroslavas, tikrai neįstengtume patys visa tai realizuoti. Didžiulis ačiū jiems ir Edgarui Kriveliui su Luku Saudargu už šios idėjos realizavimo pagalbą“, – dėkojo Vitalijus.

O kaip jūs vertinate naujausią „The Roop“ hito lietuvišką versiją?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)