Atlikėja Pink uždainavo su savo dukra

Žymioji amerikiečių dainininkė Pink uždainavo su savo artistiškąja dukra Willow Sage Hart. Naujausias jųdviejų kūrinys „Cover Me in Sunshine“ nufilmuotas karantino sąlygomis rančoje.

Pink, Willow Sage Hart – „Cover Me in Sunshine“:

Karščiausias skandinavų debiutas

Karščiausia naujiena iš Suomijos – Tomi Saario – yra dar vienas perspektyvus skandinavų atlikėjas turintis ambiciją užkariauti muzikos topus. Charizmatiškojo Tomi naujausias singlas „Someone Like You“ yra tarsi dviejų hitų – Marvino Gaye „Sexual Healing“ ir The Weeknd „Can‘t Feel My Face“ – meilės vaisius.

Tomi Saario – „Someone Like You“:

Kurie dvidešimtieji buvo dramatiškesni?

Reperės iš Alabamos Flo Milli naujausias singlas yra apie dvidešimtuosius metus. Praeito amžiaus dvidešimtieji buvo dramatiškų socialinių ir ekonominių pokyčių laikas. Flo Milli vaizdo klipe prisimena juos, tačiau pats kūrinys yra skirtas pastariesiems dvidešimtiesiems metams, kurie irgi buvo ne ką mažiau ryškūs.

Flo Milli – „Roaring 20‘s“:

Žydrosios pakrantės įkvėpti estų singlai

Vieną iš dviejų estų „Frankie Animal“ singlų įkvėpė kultinis Lucos Guadagnino filmas „Call Me By Your Name“, o konkrečiau – žymioji persiko scena iš filmo ir dviejų žmonių meilė, kuri negali būti viešai išreiškiama. Abu singlai primena svajingus vasaros saulėlydžius vaizdingose Pietų Europos vietovėse.

Frankie Animal – „Peaches/Honey“:

Ozzy Osbourne apjungė jėgas su repo žvaigžde

Naujajame rokerio Ozzy Osbourne‘o ir reperio Post Malone vaizdo klipe pasakojama situacija, kai 1972 m. Ozzy su savo grupe „Black Sabath“ įrašinėjo albumą ir staiga prasidėjo policijos reidas. Tiesa, dėl karantino ir kelionių ribojimų šio singlo vaizdo klipas yra animuotas.

Ozzy Osbourne, Post Malone – „It‘s Raid“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)