Tačiau ji niekada neatmetė galimybės meilę prisiekti ir prieš Dievą, bažnyčioje. Trečiadienio vakarą žinoma atlikėja pranešė – jiedu su vyru Rolandu tuoksis antrąkart.

„Apie tokias vestuves nesvajojau, niekada nebūčiau galėjus patikėti, jog mylimam žmogui amžiną meilę prisieksiu šaltoje belangėje, – patikino moteris. – Jei ne karantinas, į bažnyčią jau būtume žengę, tačiau aš noriu didelės, gražios šventės, su būriu draugų ir artimųjų. Suprantame, kad karantino metu to realizuoti negalėsime, todėl nutarėme dar šiek tiek luktelti“, – kalbėjo Donata.

Moteris tikisi, kad svajonę pavyks įgyvendinti kitąmet. Na, o kol laukia savo šventės, klausytojams dovanoja meilės kupiną kūrinį „Sugrįžk“.

„Parašiau šią dainą visiems įsimylėjėliams ir nesvarbu, ar jie kartu, ar atskirai, juk meilė būna visokia. Kartais ji džiugina, o kartais labai skaudina. Žinau tik vieną – tikra ir nuoširdi meilė yra Dievo dovana“, – įsitikinusi Donata.

Primename, kad Laisvos vyras Rolandas praėjusiais metais, likus keliems mėnesiams iki žiemos švenčių, atlikęs bausmę, sugrįžo iš įkalinimo įstaigos.

„Pagaliau, po šešių metų, Kalėdas sutiksime visa šeima! Tai didžiausia dovana! Dabar galiu drąsiai pasakyti, nieko nesigailiu. Teko daug iškęsti, apkalbų, patyčių... bet kai matau savo šeimą laimingą, suprantu kad buvo verta. Pagaliau mes kartu, pagaliau mes laimingi“, – pasidžiaugė žinoma moteris.

Iki tol R. Gutauskas dienas leisdavo Alytaus pusiaukelės namuose ir namo grįždavo tik savaitgaliais.

Pora susituokė 2015 metų rugpjūtį. Vestuves jie slapčia iškėlė Rolandui jau kalint, o Donatai besilaukiant jųdviejų sūnaus. Praėjusių metų rugpjūtį pora atšventė medines vestuvių metines.

„Lygiai penkeri metai, kai esame santuokoje, kai prižadėjome vienas kitą gerbti ir palaikyti, kad ir kas be nutiktų. Kiek daug sunkumų buvo, kiek ašarų ir baimės, ar mums pavyks... Vis dar labai tave myliu! Vis dar labai tavimi tikiu! Ačiū ponui Dievui už šią šeimą!“ – dėkojo žinoma žinoma moteris.

Na, o paskui savo romantišką žinutę papildė ir garsiai ištartu pažadu, kurį ji kartu su vyru planuoja įvykdyti. „Mes dar ateisime savo santuoką palaiminti pas tave bažnyčioje“, – į Dievą kreipėsi dainininkė.

Dainininkei Laisvai, pamilusiai keliskart teistą vyrą, teko nelengvas kelias, kadangi žinomai moteriai gana dažnai prikaišiojama sutuoktinio kriminalinė praeitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (224)