„Daina yra apie jausmus, apie abipusį supratimą, vienas kito palaikymą. Ji skirta kiekvienam, kuris myli, kuris ieško meilės, o galbūt šiuo metu yra paklydęs savo jausmuose ir ieško palaikymo iš savo artimo bei mylimo žmogaus“, – pasakoja Renata.

Tai jau antroji daina, kurią duetui sukūrė R. Norvilės vyras Deivis. Melodija ir tekstas į dainą buvo sudėti dar per pirmąjį karantiną, rašoma pranešime spaudai.

„Labai norėčiau, kad Deivis mums parašytų daugiau dainų – jis tikras profesionalas, labai daug dėmesio ir laiko skiria muzikos kūrimui, labai preciziškai parenka instrumentus, kurie turėtų skambėti“, – pasakoja R. Norvilė.

Trejus metus gyvuojanti „La Forza“ džiaugiasi gausėjančiu savo klausytojų ratu, girdinčių širdimi ir vertinančių melodingą muziką. Naujoji dueto daina – tai dar vienas jausmingas klasikos motyvas, paserviruotas šiuolaikinės muzikos ritme. „Meilės žiede“ galima išgirsti mocartiškų tonų, renesanso, baroko laikotarpiams būdingo instrumento klavesino natų.

„Kasdieniame gyvenime buitinio realizmo daugiau nei pakankamai, tad savo dainomis ir įvaizdžiu scenoje norime sukurti siekiamybės iliuziją. Apsirengiame ilgas, dailias sukneles ir pabėgdamos nuo rūpesčių kupinos „mamiškos“ kasdienybės be makiažo, trumpam tampame damomis, dainuojančiomis romantiškas dainas. Beveik visų mūsų atliekamų kūrinių pavadinimuose yra žodis „meilė“. Matyt, sekdamos paskui savo sukurtą įvaizdį tokias dainas prisišaukiame ir su malonumu dalijamės jomis su savo klausytojais“, – pasakoja N. Nekrašiūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)