Muzikiniame projekte „X Faktorius“ būdama grupės „Golden Age“ nare išgarsėjusi Gabrielė šiuo metu vysto savo solinę karjerą. Geleibra pasivadinusi mergina klausytojams pristato jau trečią su žinomu Lietuvos muzikos prodiuserių duetu kurtą dainą, rašoma pranešime spaudai.

Pasak atlikėjos, rašydama jai tekstą ji nusprendė eiti netradiciniu keliu ir papasakoti apie poros santykius taip, kaip retai kas drįsta – iš išduodančio žmogaus pusės.

„Norėjau perteikti istoriją apie moterį, kuri pasiklydo savo jausmuose. Dainoje ji svarsto, kuris kelias teisingas – pasiduoti naujiems jausmams ar gelbėti santykius su ilgus metus šalia esančiu žmogumi?“, – apie kūrinio idėją pasakojo ji.

Dainininkė neslėpė, kad į šiuos klausimus yra tekę atsakinėti ir jai pačiai. Taigi, dainoje skambanti istorija nėra vien teoriniai pasvarstymai. Geleibros manymu, tokia situacija – natūrali santykių dalis, o manyti, kad niekada neatsiras kito žmogaus, galinčio sukelti aistrą, būtų naivu.

Ši istorija dienos šviesą išvydo ne tik audio, bet ir video formatu – specialiai šiai dainai buvo sukurtas vaizdo klipas. Jame nusifilmavo ir pati atlikėja, kuri didžiąją laiko dalį matoma tamsioje patalpoje. Tai – klipo režisieriaus Roko Patapo idėja, įkūnijanti merginos vidinį dialogą.

„Ta juoduma reprezentuoja erdvę, kurioje verda mintys – galvoje. Klipe matomi atsiminimai, emocijos, kurias mergina slepia savo viduje, - pasakojo Geleibra. – Norėjome perteikti istoriją apie merginą, kurios viduje maišosi tūkstantis emocijų: meilė, kaltė, aistra, sąžinės graužatis, laimė, liūdesys“.

Karantino sąlygomis filmuodama klipą jo kūrybinė komanda susidūrė su neįprastais iššūkiais. Dėl tuo metu jau galiojusių apribojimų į Lietuvą negalėjo atvykti užsienyje gyvenantis klipo režisierius, o taip pat atsirado ir kitų netikėtumų. Todėl klipo kūrėjams daug kur teko improvizuoti ir dalį sprendimų priimti pasitarus tarpusavyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)