Taip pat paaiškėjo, kad antrasis Rag‘n’Bone Man albumas pasirodys jau balandžio 23 d.

Rag‘n’Bone Man – „All You Ever Wanted“

„Man pasidarė liūdna žvalgantis po Braitono ir Londono gatves, kuriose užaugau. Kurdamas dainą prisiminiau visas tas kietas vieteles, kurių, deja, nebeliko“, – singlo „All You Ever Wanted“ atsiradimo istoriją prisimena Rory Grahamas žinomas Rag‘n’Bone Man vardu.

Rag‘n’Bone Man debiutas su keturis kartus platininiu tapusiu albumu „Human“ ir fenomenalaus populiarumo susilaukusiu singlu tuo pačiu pavadinimu atnešė šiam britui pasaulinę šlovę. Atlaikęs netikėtai užplūdusią populiarumo bangą, surengęs koncertus visame pasaulyje, tame tarpe ir Lietuvoje, atlikėjas nusprendė padaryti pertrauką.

Rag‘n’Bone Man – „Human“

Žymusis britas išvyko į Nešvilį – JAV miestą garsėjantį kantri muzika – kur ramiai kūrė ir įrašinėjo savo antrąjį albumą. Ten jis dirbo kartu su „Grammy“ laimėtoju, prodiuseriu ir instrumentalistu Mike‘u Elizondo, dirbusiu su tokiomis žvaigždėmis kaip Eminemas, 50 Cent ir kt. Taip pat albume groja su Prince‘u ir Jack‘u White‘u albumus įrašinėję muzikantai.

Į Didžiąją Britaniją Rag‘n’Bone Man grįžo prieš pat koronaviruso pandemijos pradžią. O įsibėgėjant 2021 m. nusprendė po truputį atskleisti ir savo ilgų metų kūrybos rezultatus. Išskirtinio ir itin plataus diapazono balso savininkas naujojo singlo „All You Ever Wanted“ pasirodymo išvakarėse išsidavė, kad naujajame albume bus ir daugiau emocionalių dainų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)