Kaip rašoma pranešime spaudai, Deividui (Zyggo) praleistas laikas Londone buvo lemtingas jo karjerai, vaikinas gavo pasiūlymą dirbti vienoje iš geriausių Londono įrašų studijų.

„Įgyvendinau naujus muzikinius projektus. Tad ir šis remiksas ne išimtis. Šiuo darbu labai džiaugiuosi ir didžiuojuosi, nes į jį sudėjau visą savo širdį“, – sako kūrėjas ir pasakoja apie naujo kūrinio darbo įdomiausias detales.

Muzikos prodiuseris neslepia, jog ši premjera pareikalavo labai daug darbo ir bemiegių naktų: „Iš tikrųjų, šis remiksas buvo sukurtas dar 2020-ųjų vasaros pradžioje. Visa aranžuotė bei produkcijos darbai buvo atlikti ganėtinai greitai, tačiau labai ilgai užtruko visi oficialūs remikso išleidimo procesai. Teko ilgai bendrauti ir tartis su Švedų muzikos įrašų kompanija „King Island Roxystars Recordings“, kuri ir išleidžia mano darytą remiksą bei dainos autoriais dėl originalios dainos. Turėjau gauti visus reikalingus patvirtinimus, kad šis kūrinys būtų oficialiai išleistas visame pasaulyje ir būtų galimybė jo klausytis ne tik „YouTube“ kanale, tačiau ir kitose muzikos platformose.“

„Ši daina kurta ir prodiusuota daugybėje pasaulio šalių. Pati daina buvo sukurta bei įrašyta Švedijoje, asmeniškai mano paties buvo prodiusuota, kurta ir suvedinėta tiek Londone įrašų studijoje „Resident Studios“, tiek Lietuvoje, ir galutinė dainos versija buvo suvesta taip pat Londone, vieno geriausio šios srities profesionalų. Tikiuosi, kad kokybiškas kūrinys ir skambesys pasibels į klausytojų širdis ir ras vietos jų muzikos grojaraštyje“,– sako Zyggo.

Jis teigia tikintis, kad ši nauja aranžuotė padės dar labiau atskleisti dainą bei jos mintį. Šis kūrinys apie meilę, didžiulį potraukį kitam žmogui bei emocinį prisirišimą.

„Tuo metu, kai prodiusavau šią dainą, galvojau apie šilumą, saulę, jūrą bei linksmus žmones. Tuo metu ganėtinai dažnai vykdavau prie jūros, todėl manau, kad viskas puikiai atsispindi ir šioje kūrinio versijoje. Į vaizdo klipą sudėjau daug paties filmuotų akimirkų. Klipe galėsite išvysti kelias kadruotes su muzikos pasaulio žvaigždėmis Ella Eyre ir Ella Henderson. Norėjau, kad vaizdo klipas būtų asmeniškas ir kiekvienas klausytojas galėtų rasti dalelę savęs. Dainos atlikėja Amanda Fondell teigė, kad šis remiksas skamba šauniai, tad labai viliuosi, jog kūrinys patiks ir šokių muzikos mylėtojams.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)