Savaitės drąsinančių dainų-žinučių eilę pradėjo rokeriai „Foo Fighters“ su klipu „Waiting on a War“. Grupės vokalistas Dave‘as Grohlas parašė šią dainą po dukters klausimo, ar prasidės karas? Jis staiga prisiminė, kad tokį patį nerimą išgyveno būdamas vaikas, kai šaliai vadovavo R. Reiganas. Tai jį įkvėpė sukurti iškart hitu tapusią dainą „Waiting on a War“.

Šokėja tapusi pop sensacija Tate McRae išleido dar vieną singlą – „rubberband“. Merginą šiam kūriniui įkvėpė plaukų gumytė, kurią kai tik ima jausti nerimą stipriai trukteli. Tate McRae išpopuliarėjo pernai, tačiau į jos muzikinį turą bilietai buvo iššluoti akimirksniu, o pasauline žvaigžde ji tapo, galima sakyti, neišėjusi iš savo namų.

Vos per kelis metus pasaulio dėmesį prikausčiusi žvaigždė iš Izraelio Dennisas Lloydas šiandien pristato naują dainą „Anxious“. Joje jis emociškai apsinuogina ir kalba apie vienatvę bei nerimą: „Žmonėms susidūrusiems su depresija noriu pasakyti, kad esate ne vieni.“

Kai jėgas sujungia du Lotynų muzikos dievai, išeina rezultatas, kuris per mažiau ne parą sulaukią milijonų peržiūrų vien „YouTube“ kanale, dar tiek pat – „Spotify“ ir kitose platformose. Šiandien šie du kultiniai Lotynų amerikiečiai išleido ir bendrą albumą – „Los Dioses“ (liet. k. „Dievai“). Panašu, kad pasitikėjimo jiems tikrai netrūksta.

Supergrupe vadinama „Silk City“, susidedanti iš dviejų geidžiamiausių prodiuserių Marko Ronsono ir Diplo, pasikvietė švelniabalsę dainininkę Ellie Goulding ir sukūrė kai ką puikaus. Kūrinys ragina žmones pamilti tikrąjį save, nepaisant savo norų būti kitokiais. Beje, Ellie Goulding dainos vaizdo klipe pasirodo ir kaip puiki aktorė.

Dar viena karšta šiandienos bandelė atkeliauja iš Madison Beer komandos. Hitas „Boyshit“ pagaliau turi ir vaizdo klipą. Tiek daina, tiek klipas kritikuoja toksišką vyriškumą ir skatina merginas labiau pasitikėti savimi bei visada žinoti savo vertę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)