Ketvirtadienį, anonsuojant premjerą, „The Roop“ paviešino savo „eurovizinės“ dainos dalį. Nors tai tėra mažytis fragmentas, užteko ir tiek, kad klausytojai pradėtų kurstyti kalbas apie simpatijas ir galimą pergalę.

Tačiau nesulaukus oficialaus pristatymo, dar premjeros išvakarėse, į internetą nežinomų asmenų nutekinta ir „YouTube“ patalpinta daina imta dalintis socialiniuose tinkluose.

Oficiali kūrinio versija vėliau paviešinta grupės profilyje „Spotify“ platformoje:

„Daina „Discoteque“ nėra „On Fire“ kopija. To mažiausiai norėjome. Tačiau vienas dalykas, kuris sieja šiuos kūrinius (be grupės narių) yra tai, kad abu skamba kažkiek neįprastai. Ir tas mums patinka!“ – pristatydami dainos ištrauką ketvirtadienį teigė muzikantai.

Pilna daina ir jos vaizdo klipas:

Šį šeštadienį laukia antroji „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos laida „Pabandom iš naujo!“, kurioje paaiškės, kurie penki dalyviai turės galimybę pasirodyti atrankos pusfinalyje.

Antroje atrankinėje laidoje pasirodys 10 grupių ir atlikėjų: „Uno Band“, Rapolas, Sunday Afternoon, Aistė Brokenleg, Cosmic bride, Norbertas, Gabrielė Goštautaitė, Gebrasy, Evita Cololo, Gabrielius Vagelis.

Antroje pusfinalio laidoje taip pat bus pristatytas naujasis grupės „The Roop“ kūrinys. Nors grupė yra šių metų atrankų dalyvė, tačiau šeštadienį už ją balsuoti dar nereikės. Praėjusiais metai iškovojusi teisę atstovauti Lietuvai didžiojoje „Eurovizijoje“, kuri dėl pandemijos neįvyko, šiemet grupė pelnė teisę pasirodyti su nauja daina iškart konkurso finale.

„Praėjo vieneri metai, kai išleidome „On Fire“! Tai buvo sunkūs metai, bet jie subrandino mums saldžiausius vaisius. Ačiū, kad mus atradote, kad klausėtės mūsų dainų, ačiū už palaikymą, už jūsų įkvepiančias žinutes! Mūsų kelionė dar nesibaigė. Tai tik pirmas žingsnis. Eikime kartu!“ – kvietė grupė „The Roop“.

Po pirmosios atrankos laidos į kitą etapą pateko: Voldemars Petersons, Titas ir Benas, Martyna, Milita, grupė „Be U“.

Kas atstovaus Lietuvai „Eurovizijoje“, vyksiančioje gegužės 18–22 dienomis Roterdame (Nyderlanduose), paaiškės vasario 6 dieną nacionalinės atrankos finalo metu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (220)